Her gün yulaf yemek zararlı mıdır

FurkanIIy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,171
Merhaba, istisnasız her gün yulaf yiyorum. Tahmini olarak Günde 250-300 gram falan yiyorumdur. Tabii içine çiğ kuruyemiş ve muz da koyuyorum. Bunun haricinde bir öğün normal yemek yiyorum. Bu şekilde beslenmek uzun vadede bir sorun olur mu?

Not: Buranın sağlık danışılmayacak bir yer olduğunu biliyorum. Sadece tavsiye almak istedim.

Yulaf sağlıklı ama her gün 250-300 gram yemek ve sadece bir öğün normal yemek yemek uzun vadede eksik beslenmene yol açabilir beslenmeni çeşitlendirmek iyi olur en iyisi bir uzmana danışmak

Bir şeyi eklemeyi unuttum.
Makro besin ihtiyaçlarımı hesapladım. Olaya süt de dahil olunca günlük karbonhidrat, protein ve yağ ihtiyacımı karşılıyor. Sadece karbonhidrat biraz fazla oluyor o kadar.

Bir şeyi eklemeyi unuttum.
Makro besin ihtiyaçlarımı hesapladım. Olaya süt de dahil olunca günlük karbonhidrat, protein ve yağ ihtiyacımı karşılıyor. Sadece karbonhidrat biraz fazla oluyor o kadar.
hoca vitamin minerali napacan

hoca vitamin minerali napacan
Akşam yemek yiyorum işte hocam. Meyve falan da yiyorum. Zayıflamak gibi bir amacım yok zaten. Sadece iş yerinde yemek yapmaktan sıkıldım. Yulaf kolay geliyor.

Merhaba, istisnasız her gün yulaf yiyorum. Tahmini olarak Günde 250-300 gram falan yiyorumdur. Tabii içine çiğ kuruyemiş ve muz da koyuyorum. Bunun haricinde bir öğün normal yemek yiyorum. Bu şekilde beslenmek uzun vadede bir sorun olur mu?

Not: Buranın sağlık danışılmayacak bir yer olduğunu biliyorum. Sadece tavsiye almak istedim.
Yulafı neden tüketiyorsunuz öncelikle bunu sormak istiyorum. Eğer diyet yapıyorsanız ve zayıflamak istiyorsanız 250 300 gram yulaf çok fazla çünkü yulafın kalorisi oldukça yüksektir ki diyet yapmazsanız bile yine de bu cok fazla 3 4 tatlı kaşığını yoğurta veya süte katarak tüketebilirsiniz kuruyemis muz elma bal tarçın ile de zenginleştirebilirsiniz lakin ara öğünde kullanmanızı veya kahvaltıda kullanmanızı tavsiye ederim her şeyin de fazlası zararlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,583
Üyeler
173,998
Son üye
omrxedOmer
Geri