Samuray Penguen
80+
fatura yokya tam bilmiyorum dedim 1800 dediğin için dedim ama orjinal fotosunu attımWindows 10 home 1300tl o yüzden sordum
Alıntıyı görüntüle
fatura yokya tam bilmiyorum dedim 1800 dediğin için dedim ama orjinal fotosunu attımWindows 10 home 1300tl o yüzden sordum
Alıntıyı görüntüle
inş sadece bu konuda dikkat etmiyorsundur kul hakkına yukarıda dediğim gibikul hakkına girmiyon
Aynen kanka tamam inandık şuanfatura yokya tam bilmiyorum dedim 1800 dediğin için dedim
her konuda yerde gördüğüm parayıda almaminş sadece bu konuda dikkat etmiyorsundur kul hakkına yukarıda dediğim gibi
Pekte Crackli oyunun yokmuştamam beni ikna ettiniz ama bence kul hakkı değil
zaten son zamanlar sadece aldığım oyunları oynuyordum
geçenlerde black desert aldım 15-20 günsonra bir baktım ücretsiz olmuş
şimdi bütün crack oyunlarımı silcem ,
crack oyunlarım : cmh 2018, md1-2-3, Mount balde b2,age of empires 3,minecraft,
hocam fiyatını bilmiyorum siz 1800 dediğiniz öyle dedim yoksa 1000 tl falanda olabilir ama orjinalAynen kanka tamam inandık şuan
Ben windowsa 1800tl versem hayatım boyunca unutmam
birde sizin ramazan oyunlarnızı gördüm onlar crackmi ?Aynen kanka tamam inandık şuan
Ben windowsa 1800tl versem hayatım boyunca unutmam
hocam fiyatını bilmiyorum siz 1800 dediğiniz öyle dedim yoksa 1000 TL falanda olabilir ama orjinal
yerde gördüğün parayı alınca hırsızlık yapmış oluyorsun yani adamda zaten olan parayı almış oluyorsun ama crackli windows da sadece adama kaar kazandırmamış oluyorsun zarar etmiyo adam zaten sınırsız windows 10 satabilirher konuda yerde gördüğüm parayıda almam
Evethocam fiyatını bilmiyorum siz 1800 dediğiniz öyle dedim yoksa 1000 TL falanda olabilir ama orjinal
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde sizin ramazan oyunlarnızı gördüm onlar crackmi ?
Hahahaahhaahahhahahahaaher konuda yerde gördüğüm parayıda almam
raazanda crack oyun oynamak cehennethocam fiyatını bilmiyorum siz 1800 dediğiniz öyle dedim yoksa 1000 TL falanda olabilir ama orjinal
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde sizin ramazan oyunlarnızı gördüm onlar crackmi ?