Neler Yeni

Her Oyunun Açılması Zulanın Kapanması. :(

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Çok sıkıldım ya 3 4 gündür çözemedim her oyunu denedim hiç bir sorun yok ama zulada nedense oyuna giriyorum 10 dakika sonra kapanıyor oyun PC kapanmıyor oyun kapanıyor çok sinir oluyorum ya bu konu hakkında kim bana yardım edebilir lütfen bu sorunu çözmek istiyorum değerli donanım ailem :) aynen böyle oluyor ve saniyeler sonra kapanıyor. Alıntıyı görüntüle
Adamların yeri duvar arkası gözüküyor ve kutulu hile kullaniyorsunuzdur

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hacı nasıl çözeriz ya yokmu bir yolu can sıkıcı hale gelmeye başladı şunu çözmek istiyorum artık hiçmi yok fikri olan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl ben özür dilerim :D googleden kaynak foto aldım ya kusura bakma kardeşim zula yaz görsellerde bu foto var zaten ben nasıl oldugunu göstermek için attım bu fotoyu ama çok sıkıcı ya 10 dk sonra atıyor

Çok tuhaf bir durum hiç bir fikrim yok.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Adamların yeri duvar arkası gözüküyor ve kutulu hile kullaniyorsunuzdur
Hile değilim reis kaynak foto aldım :D zula yaz bu görsel çıkıyor sadece oyun öyle donuyo kapanıyor onu göstermek için attım bunu ama cidden kapanıyor çok sıkılıyorum kapanınca bu kadar para veriyorum oyun kapanıyor şaka gibi her şeyim güncel

E
Ha tm. Ekran kartı sürücüleri güncel mi?
Evet bios ekran kartı chipset vs hepsi güncel :) ama kapanıyor hacı şaka gibi be

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Hile değilim reis kaynak foto aldım :D zula yaz bu görsel çıkıyor sadece oyun öyle donuyo kapanıyor onu göstermek için attım bunu ama cidden kapanıyor çok sıkılıyorum kapanınca bu kadar para veriyorum oyun kapanıyor şaka gibi her şeyim güncel

E

Evet bios ekran kartı chipset vs hepsi güncel :) ama kapanıyor hacı şaka gibi be
Bilemiyorum o zaman oyun hala p2w mi en son şans verdiğimde öyleydi :D

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Oyun dosyalarini doğrula varmiydi zulada varsa doğruladin mı hiç ?
Oyun dosyalarını doğrula seçeneği nereden bulabilirim. :)

E
Bilemiyorum o zaman oyun hala p2w mi en son şans verdiğimde öyleydi :D
Evet muhtemelen oynamam bende ya ama canım sıkılıyordu iyi geliyordu ders çalışıyorum ara veriyorum 10 dk 20 dk takılıyordum of :D

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Oyun dosyalarını doğrula seçeneği nereden bulabilirim. :)

E

Evet muhtemelen oynamam bende ya ama canım sıkılıyordu iyi geliyordu ders çalışıyorum ara veriyorum 10 dk 20 dk takılıyordum of :D
Hocam sistemde hangi av yüklü ? Onu kapatip oyuna girmeyi denermisin zulanin dosyalari şifreli ve internete şifreli bağlanti gönderiyor beli av onu engelliyor olabilir birde oyuna girmeden doğrulama butonu olmasi lazim

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Çok sıkıldım ya 3 4 gündür çözemedim her oyunu denedim hiç bir sorun yok ama zulada nedense oyuna giriyorum 10 dakika sonra kapanıyor oyun PC kapanmıyor oyun kapanıyor çok sinir oluyorum ya bu konu hakkında kim bana yardım edebilir lütfen bu sorunu çözmek istiyorum değerli donanım ailem :) aynen böyle oluyor ve saniyeler sonra kapanıyor. Alıntıyı görüntüle
Bu evrensel bir mesaj zula oynamaman için her şey bir yana git valorant cs fln oyna zula oynama benden sana tavsiye

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Hocam sistemde hangi av yüklü ? Onu kapatip oyuna girmeyi denermisin zulanin dosyalari şifreli ve internete şifreli bağlanti gönderiyor beli av onu engelliyor olabilir birde oyuna girmeden doğrulama butonu olmasi lazim
Av ne demek kusuruma bakma cahilliğime ver. :(

Top Bottom