pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,313
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok üzerine gittim de sorun donanımın zayıflığı ile alakalı sanırım o yüzden çözülmüyor. Foruma da danışmıştım onlar da aynı şekilde demişti.Donma sorununun üzerine gitsen daha iyi değil mi? Özelden yazarsan ilgilenmek isterim. No Charge!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyun indirirken ve oyun oynarken donuyor normal işlerde sorun görmedim arkada oyun açık değilse donmadan film falan izliyorum mesela.Hocam tamam da şu anki sisteminiz zaten kötü masaüstüne geçerken mi ne donuyor diyordunuz sanki en azından daha iyisini alabiliyorsunuz o bütçeye maalesef 4k oynatmaz ama şu anki sisteminizden gayet iyi olur sizi idare eder yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Veya hocam diğer 2. Sistemi satın o bi de şu anki sisteminizin anakartı ile işlemcisini de satın ve düzgün anakart ile işlemci alın kasma düzelir
İşlemci alma işini forumda sormuştum da 15 bin lira civarı masraf gerek en az diye anladım o konudan, yoksa ben dediğiniz gibi yapıp ortalama 5 bin masrafla öyle yapacaktım da yetmez dedikleri için masrafa girmedim sorunu çözmeyecekse para harcamayım dedim.