başlıklarda hepsi büyük olabiliyor yazım kurallarına uygunBaşlık hep büyük harfle olmaz!
Raporladım.
Türkçe dilinde başlıklar büyük harfle yazılabilir.Başlık hep büyük harfle olmaz!
Raporladım.
Kim?Benim başlığımı niye report'ladı ki?
Başlıkta sıkıntı olmuyor, normal olarak yazınca sıkıntı olu
Forum da yasak değil miydi?Türkçe dilinde başlıklar büyük harfle yazılabilir.
En son futbol izlediğimde Sanırsam galatasaray bir takımı yenmişti. Arkadaşlarla okul sırasında sohbet ediyorduk dedi ki: ''Hakem şike yapıyor'' Bende dedim: ''Oğlum uefa hakemi nasıl şike yapsın hakem şike yapsa uefa hakemi olamaz'' Dedim. Dedi ki: ''Bal gibi de yapar abijim'' dedi. O gün bu gündür izlemiyorum.O kadar haklısın ki.
Takım kötüydü buna itirazım yok ama luyindamanın o hareketine verdiği penaltı maçı bitirdi, bir pozisyon daha var anında penaltı çalıyor allahtan ofsayttı. Çok komik ve rezil yönetti maçı.Kardeşim bak ben GS'liyim. Takım koşmadı, hakem birkaç hata dışında gayet iyi yönetti maçı.
Forum da yasak değil miydi?
Luyindama'nın pozisyonu penaltı, kontrolsüz hareket.Takım kötüydü buna itirazım yok ama luyindamanın o hareketine verdiği penaltı maçı bitirdi, bir pozisyon daha var anında penaltı çalıyor allahtan ofsayttı. Çok komik ve rezil yönetti maçı.