Neler Yeni

Herhangi bir sorununuzu söyleyin, çözelim

Claw's

80+ Silver
Herhangi bir konuda merak ettiğiniz bir soru olur, bir sorununuz olur veya danışmak istediğiniz bir konu olur yazın konuşalım.

FurkanIIy

80+ Bronze
Ülke elden gidiyor, kimse ses çıkarmıyor. Herkes bir ideolojiye odaklanmış onu destekliyor. Desteklemeyeni dışlıyor. Sorunum bu.

Hanaz

80+ Gold
Kader de gülecekmiş.

ne zaman ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Para lazım çözüm olabilir misin ?

Claw's

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ülke elden gidiyor, kimse ses çıkarmıyor. Herkes bir ideolojiye odaklanmış onu destekliyor. Desteklemeyeni dışlıyor. Sorunum bu.
Ülkenin elden gittiğini düşünmüyorum. Şu an 20 yıl önceki Türkiye'den daha iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum, ki gerçek bu.
Herkesin bir ideolojiye biat etmesi ve bu ideolojinin dışındakilere nefret kusması evet, ciddi bir problem. Nedir bu ideolojiler; kemalizm ve islamizm.
Kendine kemalist diyenler, müslümanlara; müslüman diyenler atatürk severlere her gün nefret kusuyor. Ciddi ve çözülmesi zor bir problem.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Ülkenin elden gittiğini düşünmüyorum. Şu an 20 yıl önceki Türkiye'den daha iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum, ki gerçek bu.
Herkesin bir ideolojiye biat etmesi ve bu ideolojinin dışındakilere nefret kusması evet, ciddi bir problem. Nedir bu ideolojiler; kemalizm ve islamizm.
Kendine kemalist diyenler, müslümanlara; müslüman diyenler atatürk severlere her gün nefret kusuyor. Ciddi ve çözülmesi zor bir problem.
atatürke laf söyleyenin alanyına gülle atarım

FurkanIIy

80+ Bronze
Ülke elden gitmiyor mu? Hocam yıllardır yavaş yavaş olacak şekilde; A diyen B diyen tutuklandığı için, akın akın mülteci göçü geldiği için normal geliyor olabilir fakat bu ülkenin elden gittiğinin işaretidir bence. Bugün bir adam rahat rahat ülkenin kurucusuna laf edebiliyorsa, bir kaç tane velet Discord üzerinden Kuran'a ağza alınmayacak şeyler yapıp bunu yayınlayabiliyorsa bu ülkenin elden gitmek üzere olduğunu gösterir. Daha bir çok sebep de sıralanabilir. Bunlar sadece yakın zamanda gündemde olanlar. Garip olanı ise bunları Twitter üzerinden duyurunca aksiyon alınıyor.

Claw's

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para lazım çözüm olabilir misin ?
Para kazanmak basit, herhangi bir işe girersin minimum 17k, şanslıysan 25-30k kazanırsın. Memur olma yoluna gidersen daha da fazla tabi.
Ama sen anladığım kadarıyla çok para kazanmaktan bahsediyosun. Çok para kazanmak için aynı zamanda çok çalışman gerek. Ekstra olarak risk alman ve zeki, girişken biri olman lazım.

Yaptığın işin önemi yok, işini iyi yaprsan ve hedefini de büyük tutarsan zengin olmak çocuk oyuncağı. Bir bakkal işletsen bile o bakkalın tabelası, bakkalın iç düzeni, müşterilerle iletişimin zengin olmaya giden yolu açar sana.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Para kazanmak basit, herhangi bir işe girersin minimum 17k, şanslıysan 25-30k kazanırsın. Memur olma yoluna gidersen daha da fazla tabi.
Ama sen anladığım kadarıyla çok para kazanmaktan bahsediyosun. Çok para kazanmak için aynı zamanda çok çalışman gerek. Ekstra olarak risk alman ve zeki, girişken biri olman lazım.

Yaptığın işin önemi yok, işini iyi yaprsan ve hedefini de büyük tutarsan zengin olmak çocuk oyuncağı. Bir bakkal işletsen bile o bakkalın tabelası, bakkalın iç düzeni, müşterilerle iletişimin zengin olmaya giden yolu açar sana.
Bu dediklerin Türkiye ekonomisi için geçerli mi sence 27 yaşındayım ve hâlâ gelecek kaygısı yaşıyorum evlilik çağına geldik bir evlilik ne kadara çıkıyor biliyor musun 😄

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,702
İsim
Kgn
1729444559620.png

Claw's

80+ Silver
Bu dediklerin Türkiye ekonomisi için geçerli mi sence 27 yaşındayım ve hâlâ gelecek kaygısı yaşıyorum evlilik çağına geldik bir evlilik ne kadara çıkıyor biliyor musun 😄
Türkiye ekonomisi para kazanmaya diğer birçok ekonomiden daha elverişli. Türkiye'de zengin olanlar nasıl oluyor? :LOL:
Bir şeyleri senden daha farklı yapıyolar demek ki.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Türkiye ekonomisi para kazanmaya diğer birçok ekonomiden daha elverişli. Türkiye'de zengin olanlar nasıl oluyor? :LOL:
Bir şeyleri senden daha farklı yapıyolar demek ki.
Çok basit faiz , borsa , çek , senet daha niceleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,624
Üyeler
164,350
Son üye