Ülkenin elden gittiğini düşünmüyorum. Şu an 20 yıl önceki Türkiye'den daha iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum, ki gerçek bu.Ülke elden gidiyor, kimse ses çıkarmıyor. Herkes bir ideolojiye odaklanmış onu destekliyor. Desteklemeyeni dışlıyor. Sorunum bu.
atatürke laf söyleyenin alanyına gülle atarımÜlkenin elden gittiğini düşünmüyorum. Şu an 20 yıl önceki Türkiye'den daha iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum, ki gerçek bu.
Herkesin bir ideolojiye biat etmesi ve bu ideolojinin dışındakilere nefret kusması evet, ciddi bir problem. Nedir bu ideolojiler; kemalizm ve islamizm.
Kendine kemalist diyenler, müslümanlara; müslüman diyenler atatürk severlere her gün nefret kusuyor. Ciddi ve çözülmesi zor bir problem.
Ülke elden gitmiyor mu? Hocam yıllardır yavaş yavaş olacak şekilde; A diyen B diyen tutuklandığı için, akın akın mülteci göçü geldiği için normal geliyor olabilir fakat bu ülkenin elden gittiğinin işaretidir bence. Bugün bir adam rahat rahat ülkenin kurucusuna laf edebiliyorsa, bir kaç tane velet Discord üzerinden Kuran'a ağza alınmayacak şeyler yapıp bunu yayınlayabiliyorsa bu ülkenin elden gitmek üzere olduğunu gösterir. Daha bir çok sebep de sıralanabilir. Bunlar sadece yakın zamanda gündemde olanlar. Garip olanı ise bunları Twitter üzerinden duyurunca aksiyon alınıyor.Ülkenin elden gittiğini düşünmüyorum. Şu an 20 yıl önceki Türkiye'den daha iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum, ki gerçek bu.
Herkesin bir ideolojiye biat etmesi ve bu ideolojinin dışındakilere nefret kusması evet, ciddi bir problem. Nedir bu ideolojiler; kemalizm ve islamizm.
Kendine kemalist diyenler, müslümanlara; müslüman diyenler atatürk severlere her gün nefret kusuyor. Ciddi ve çözülmesi zor bir problem.
Para kazanmak basit, herhangi bir işe girersin minimum 17k, şanslıysan 25-30k kazanırsın. Memur olma yoluna gidersen daha da fazla tabi.Para lazım çözüm olabilir misin ?
Bu dediklerin Türkiye ekonomisi için geçerli mi sence 27 yaşındayım ve hâlâ gelecek kaygısı yaşıyorum evlilik çağına geldik bir evlilik ne kadara çıkıyor biliyor musunPara kazanmak basit, herhangi bir işe girersin minimum 17k, şanslıysan 25-30k kazanırsın. Memur olma yoluna gidersen daha da fazla tabi.
Ama sen anladığım kadarıyla çok para kazanmaktan bahsediyosun. Çok para kazanmak için aynı zamanda çok çalışman gerek. Ekstra olarak risk alman ve zeki, girişken biri olman lazım.
Yaptığın işin önemi yok, işini iyi yaprsan ve hedefini de büyük tutarsan zengin olmak çocuk oyuncağı. Bir bakkal işletsen bile o bakkalın tabelası, bakkalın iç düzeni, müşterilerle iletişimin zengin olmaya giden yolu açar sana.
Türkiye ekonomisi para kazanmaya diğer birçok ekonomiden daha elverişli. Türkiye'de zengin olanlar nasıl oluyor?Bu dediklerin Türkiye ekonomisi için geçerli mi sence 27 yaşındayım ve hâlâ gelecek kaygısı yaşıyorum evlilik çağına geldik bir evlilik ne kadara çıkıyor biliyor musun
Çok basit faiz , borsa , çek , senet daha niceleriTürkiye ekonomisi para kazanmaya diğer birçok ekonomiden daha elverişli. Türkiye'de zengin olanlar nasıl oluyor?
Bir şeyleri senden daha farklı yapıyolar demek ki.