Herkes bir şey itraf etsin.

hazarcoban

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
557
Ben başlıyorum;

Yaş 11. Babam işe giderken top oynamaya çıkacaksan dikkat et evin anahtarını kaybetme diyip bana vermişti.
2 saat sonra arkadaşlar çağırınca ayakkabımı giyerken ''cebim derin değil şimdi anahtar cebimden düşerse kaybederim kapıda kalırız
hırsız bulur vs en güvenlisi içeride kalsın diyip kapıyı çektim.

(kapıda kaldık+ dayak)

“Kimsenin hiçbir şey bilmediği yerde bir insan her şeyi bilebilir.” (GİBİ)

Erkeğim

Ben başlıyorum;

Yaş 11. Babam işe giderken top oynamaya çıkacaksan dikkat et evin anahtarını kaybetme diyip bana vermişti.
2 saat sonra arkadaşlar çağırınca ayakkabımı giyerken ''cebim derin değil şimdi anahtar cebimden düşerse kaybederim kapıda kalırız

(kapıda kaldık+ dayak)
Fbyi batırmak için başkanlık yapıyorum😉

aslında sinan engini değil ahmet çakarı seviyorum

Battlefield 1 de uçaksavarı ve topçu tankını çok iyi oyniyorum ve düsmanıma korku salıyorum 😎😎😎😎

Ben başlıyorum;

(kapıda kaldık+ dayak)
ben 4 te sınıf sağ alta eğimliydi sol en önde işediydim altıma sidikler sağ arkaya doğru kayıp biriktiydi sonra hoca wc götürdü kol gibi bıraktım onun üstüne bide pantula bida yapmadım ama sonra şuan makarasını yapıyoz arklarla hala

gerçek hayatta çok utangaç, çekingen ve asosyal olduğum için sadece kimliğimin belli olmadığı platformlarda rahat bir şekilde konuşabiliyorum. (.ekingenlik şu derecede; instagram dan herhangi bir erkeğe yada kıza istek atamam, elim ayağım titrer)

Ben başlıyorum;

(kapıda kaldık+ dayak)
Ayak seviyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,687
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri