SamiPRE
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 318
Ciddi mi? bende birisinin yan hesabıyımbirisinin yan hesabıyım![]()
Ciddi mi? bende birisinin yan hesabıyımbirisinin yan hesabıyım![]()
bende öyleyim hocam ama yavaştan kalkıyor gibi ya açılmaya başlıyorum sana önerim kimseyi takma istediğin gibi yaşa dün saçım felaketti uzatmaya tekrar başladım en son uzattığımda berbat olmuştu bu sefer düzgün uzatmaya karar verdim zenci işi ördürecem ilk defa hayatımda kendimi beğendim demek istediğim kimsenin ne dediği önemli değil herkesin dediklerine uyarsan yine bir kusur bulur zevkler ve renkler değişir herkes farklıdır önemli olan kendin olmakgerçek hayatta çok utangaç, çekingen ve asosyal olduğum için sadece kimliğimin belli olmadığı platformlarda rahat bir şekilde konuşabiliyorum. (.ekingenlik şu derecede; instagram dan herhangi bir erkeğe yada kıza istek atamam, elim ayağım titrer)
verdiğin tavsiyeler için çok teşekkür ederim. en azından benim gibi birinin zamanla kendini sevmesi de hoşuma gitti. umarım bende en kısa zamanda aynı şekilde gelişebilirim. tekrardan çok teşekkür ederim. <3bende öyleyim hocam ama yavaştan kalkıyor gibi ya açılmaya başlıyorum sana önerim kimseyi takma istediğin gibi yaşa dün saçım felaketti uzatmaya tekrar başladım en son uzattığımda berbat olmuştu bu sefer düzgün uzatmaya karar verdim zenci işi ördürecem ilk defa hayatımda kendimi beğendim demek istediğim kimsenin ne dediği önemli değil herkesin dediklerine uyarsan yine bir kusur bulur zevkler ve renkler değişir herkes farklıdır önemli olan kendin olmak
Eski bir essektuccari' yımBen başlıyorum;
Yaş 11. Babam işe giderken top oynamaya çıkacaksan dikkat et evin anahtarını kaybetme diyip bana vermişti.
2 saat sonra arkadaşlar çağırınca ayakkabımı giyerken ''cebim derin değil şimdi anahtar cebimden düşerse kaybederim kapıda kalırız
hırsız bulur vs en güvenlisi içeride kalsın diyip kapıyı çektim.
(kapıda kaldık+ dayak)
rica ederim dediğim gibi hocam bende de hala var tam kurtulmuş değilim ama kendi hayatım kendim gibi yaşarım nede olsa bir kere geliyoruz bari dolu dolu yaşayalımverdiğin tavsiyeler için çok teşekkür ederim. en azından benim gibi birinin zamanla kendini sevmesi de hoşuma gitti. umarım bende en kısa zamanda aynı şekilde gelişebilirim. tekrardan çok teşekkür ederim. <3
zenci işi ördürecem i
sdhgbhadgbh kesinlikle bu şekil
Şakabende öyleyim hocam ama yavaştan kalkıyor gibi ya açılmaya başlıyorum sana önerim kimseyi takma istediğin gibi yaşa dün saçım felaketti uzatmaya tekrar başladım en son uzattığımda berbat olmuştu bu sefer düzgün uzatmaya karar verdim zenci işi ördürecem ilk defa hayatımda kendimi beğendim demek istediğim kimsenin ne dediği önemli değil herkesin dediklerine uyarsan yine bir kusur bulur zevkler ve renkler değişir herkes farklıdır önemli olan kendin olmak
hocam ben sınıftan birine açılıp mesajı attıktan sonra 158 nabız görüp halada kendime gelemediğimden beri saldım o işleri seneye yurtdışından biriyle tanışırsam o ayrıGunde 10 kıza felan istek atıyorum hiçbiri dönmüyor![]()
Saka yapıyorum kızla isim yok çok bas ağrıtıyorlar Max 3 gün felan sürüyorhocam ben sınıftan birine açılıp mesajı attıktan sonra 158 nabız görüp halada kendime gelemediğimden beri saldım o işleri seneye yurtdışından biriyle tanışırsam o ayrı