Neler Yeni

🔍 Herkes Foruma Katıldığı Gün , Dünya Ne Günü Olduğunu Yazsın 🔎

Gif Man

80+ Gold
harbiden :kekw: çok kötüydüm eskiden ya 120 kg 1.70 dim şuanda 1.80 100 kgyim spor falan yaptığımdan deri sarkmasıda olmadı pek ama simit hala biraz duruyor sinir oluyorum birde bacaklarım çok kalın onuda halledebilsem bi
Bira Göbeği Varmı Hocam :)

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yazmayın. Sizin ne zaman kayıt olduğunuzu öğrenmeye çalışıyor. Ben yemem bu numaraları.

Gif Man

80+ Gold
kanka ben ev yemeğiyle obezleşmiştim öyle bir çelişki var ananem çok güzel yemek yapar benim normalde tek tabak yiyeceğim yemekten 3-4 tabak yerdim :D
Ev Yemeğide Farksız Değil Bu Yüzden İşte :kekw:

Yulaf Filan Yemedikten Sonra Ev Yemeğide Aynı Canan Karatay Demiyor Boş Yere .

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kadir
Dünya Haşlanmış Mısır Günü neden böyle bir gün var garip

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
20 Nisan Dünya Birine Benzeme Günü.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
16 Mayıs - (16 Mayıs 1919) Mustafa Kemal Paşa ve karargâhıyla 16 Mayıs 1919’da bandırma Vapuru ile yola çıktı. Karargâhında bulunan subaylar rütbe sırası ile Kurmay Albay Refet Bey (General Refet Bele) (3. Kor. K.), Kurmay Albay Manastırlı Kazım Bey (General Kazım Dirik) (Müfettişlik Kur. Bşk.), Dr. Albay İbrahim Tali Bey (Öngören) (Müfettişlik Sağlık Bşk.), Kurmay Yarbay Mehmet Akif Bey (Ayıcı) (Kurmay Bşk. Yardımcısı), Kurmay Bnb. Hüsrev Bey (Gerede) (Karargâh Erkan-ı Harbiyesi İstihbarat ve Siyasiyat Şubesi Müdürü), Topçu Bnb. Kemal Bey (Doğan) (Müfettişlik Topçu K.) Dr. Bnb. Refik Bey (Saydam) (Sağlık Başkan Yardımcısı), Yzb. Cevat Abbas (Gürer) (Müfettişlik Başyaveri), Yzb. Mümtaz (Tünay) (Kurmay Mülhakı), Yzb. İsmail Hakkı (Ede) (Kurmay Mülhakı), Yzb. Ali Şevket (Öndersev) (Müfettişlik Emir Subayı), Yzb. Mustafa Vasfi (Süsoy) (Karargâh K.), Ütğm Hayati (Kurmay başkanı Emir Subayı ve Müfettişlik Kalem Amiri), Ütğm Arif Hikmet (Gerçekçi) (Kurmay Mülhakı sonra 3. Kor. K. Yaveri), Ütğm. Abdullah (İaşe Subayı), Tğm. Muzaffer (Kılıç) (müfettişlik ikinci yaveri), birinci sınıf kâtip Faik (Aybars) (Şifre Kâtibi), Dördüncü sınıf Kâtip Memduh (Atasev) (Şifre Kâtibi Yardımcısı) idi. Bandırma Vapuru, Kızkulesi açıklarında İngilizler deniz kuvvetlerince durdurulmuşsa da sonra yola devam etmesine izin verilmişti.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
25 Ekim - Dünya En Ekşi Gün (Sourest Day): Bu özel gün, ekşi tatları kutlamak ve ekşilik deneyimini paylaşmak amacıyla düzenlenir.

Sour Gross GIF - Sour Gross Baby GIFs
çaktırmayın hocam dünya yalnızlar günü

Gif Man

80+ Gold
Dünya ışık günü ☀️🇬🇭✌️
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

16 Mayıs - (16 Mayıs 1919) Mustafa Kemal Paşa ve karargâhıyla 16 Mayıs 1919’da bandırma Vapuru ile yola çıktı. Karargâhında bulunan subaylar rütbe sırası ile Kurmay Albay Refet Bey (General Refet Bele) (3. Kor. K.), Kurmay Albay Manastırlı Kazım Bey (General Kazım Dirik) (Müfettişlik Kur. Bşk.), Dr. Albay İbrahim Tali Bey (Öngören) (Müfettişlik Sağlık Bşk.), Kurmay Yarbay Mehmet Akif Bey (Ayıcı) (Kurmay Bşk. Yardımcısı), Kurmay Bnb. Hüsrev Bey (Gerede) (Karargâh Erkan-ı Harbiyesi İstihbarat ve Siyasiyat Şubesi Müdürü), Topçu Bnb. Kemal Bey (Doğan) (Müfettişlik Topçu K.) Dr. Bnb. Refik Bey (Saydam) (Sağlık Başkan Yardımcısı), Yzb. Cevat Abbas (Gürer) (Müfettişlik Başyaveri), Yzb. Mümtaz (Tünay) (Kurmay Mülhakı), Yzb. İsmail Hakkı (Ede) (Kurmay Mülhakı), Yzb. Ali Şevket (Öndersev) (Müfettişlik Emir Subayı), Yzb. Mustafa Vasfi (Süsoy) (Karargâh K.), Ütğm Hayati (Kurmay başkanı Emir Subayı ve Müfettişlik Kalem Amiri), Ütğm Arif Hikmet (Gerçekçi) (Kurmay Mülhakı sonra 3. Kor. K. Yaveri), Ütğm. Abdullah (İaşe Subayı), Tğm. Muzaffer (Kılıç) (müfettişlik ikinci yaveri), birinci sınıf kâtip Faik (Aybars) (Şifre Kâtibi), Dördüncü sınıf Kâtip Memduh (Atasev) (Şifre Kâtibi Yardımcısı) idi. Bandırma Vapuru, Kızkulesi açıklarında İngilizler deniz kuvvetlerince durdurulmuşsa da sonra yola devam etmesine izin verilmişti.
Dünya ışık günü ☀️🇬🇭✌️
1714929890040.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

çaktırmayın hocam dünya yalnızlar günü
Aga Be :peeposad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340