goshawk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 961
Parayı neye vereceğini bilen bu düdüğü çalıyor ve ben neye vereceğimi bilmiyorum xdÇok Kolay Parayı Veren Düdüğü Çalar
Ama 4.4 boost ile benim 4.5' luk 3100' ü parcalıyon :d
bendeki 5600 4.4e boostlanıyor.
Kanka dosya çok büyük diyor yükleyemiyorum. Kaliteli fotoğraflarında bu sorunu var. Yetkililere söylesek dosya boyutunu yükseltseler olmaz mı ?Öncelikle merhaba;
Beyler herkes kendi setup'ını veya kasasını falan atarsa, belki bir fikir verir başkalarına veyahut en azından setuplarımızı görürüzBekliyorum!
Daha birkaç aylık yazı görmedim ama tabii ki açığa alacağım alanı dar ısınır.Anlamadım ama yazın masanın üstüne çıkarmak mantıklı
Ozaman hayırlı olsunDaha birkaç aylık yazı görmedim ama tabii ki açığa alacağım alanı dar ısınır.
Bende öyle hata aldım ekran fotosu al boyut düşer öyle at.Kanka dosya çok büyük diyor yükleyemiyorum. Kaliteli fotoğraflarında bu sorunu var. Yetkililere söylesek dosya boyutunu yükseltseler olmaz mı ?
Sağol daha iyileri senin olsun.Ozaman hayırlı olsun
o kadar da olur yaAma 4.4 boost ile benim 4.5' luk 3100' ü parcalıyon :d
Öncelikle merhaba;
Beyler herkes kendi setup'ını veya kasasını falan atarsa, belki bir fikir verir başkalarına veyahut en azından setuplarımızı görürüzBekliyorum!
Ogre RGBKlayven nedir hoş duruyor
Önceden izlemistim bu videoyu. Çok güzel sistem.İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN SİSTEMİN TOPLAMA VİDEOSU :
Knk pc yi mi boostluyon nabiyon xnfnfncnfEvet, o yangın tüpü
Eyvallah dostum daha güzeli senin olsunÖnceden izlemistim bu videoyu. Çok güzel sistem.