ConquerorXIV
80+ Gold
sandalyede ki ve ayak altındaki ürünleri nereden aldın modelleri nedir?
sandalyede ki ve ayak altındaki ürünleri nereden aldın modelleri nedir?
Monitör?Alıntıyı görüntüleKoltuk değişecek kargo bekliyorum, kabloları da en kısa sürede bir düzene koyacağım
lan bu videolar gerçek miymişİZLEMEK İSTEYENLER İÇİN SİSTEMİN TOPLAMA VİDEOSU :
Hocam ekran kartı nasıl bir arkadaş yt de yayın ve kayıt alırken çamur gibi görüntüsü var demiş ama normal oyun oynarken yayın yapmıycak biri için alınır demiş ben zaten kayıt falan almam ama oyun oynarken nasıl kart yorumun nedirRyzen 3 3100 4.5 GHz OC
MSI B550 Gaming Edge
G.SKILL 2x8 RipjawsV 3733 MHz CL15 OC
Kingston A2000 240 GB M2 SSD
Kingston 480GB Hyper X Fury 3D
PowerColor HellHound RX 6600 XT 8GB 2700 MHz Core OC 17600(17.6gbps) MHz Memory OC (2200 MHz)
Phanteks P500A Non DRGB
Corsair RM650x 80 + Gold 650W PSU Full Moduler
Dark Led Strip 20 led ARGB 40cm
Enermax LIQMAX III 360MM ARGB Sıvı Soğutma
Ekipman:
Furylevell Y1 RGB Beyaz Klavye
Rampage Fury Z RGB Beyaz Fare
Rampage Fury X 7.1 Kulaklık
Furylevell set.
QP Mousepad 90x40
AOC 24G2U 144 Hz 1ms IPS Monitör
Modelini soruyorsanız imzamda yazıyor. Değişecek mi diyorsanız hayırMonitör?
Model sormuştumModelini soruyorsanız imzamda yazıyor. Değişecek mi diyorsanız hayır
Ama ortadaki sen bahsetmiştimModelini soruyorsanız imzamda yazıyor. Değişecek mi diyorsanız hayır
Oyunda cillop. Yayında idare eder biraz ayar çektimHocam ekran kartı nasıl bir arkadaş yt de yayın ve kayıt alırken çamur gibi görüntüsü var demiş ama normal oyun oynarken yayın yapmıycak biri için alınır demiş ben zaten kayıt falan almam ama oyun oynarken nasıl kart yorumun nedir
Bende süs olarak yaptım zaten. İşlevli sadecesüs olarak laızm
doğru yangın çıkarsa laızm olurBende süs olarak yaptım zaten. İşlevli sadece
NFS heat oynarken yanlış açıp vites yerine Nos tüpünü elime alıp rraenee gibi bağırarak şarkı söylüyorum.Knk pc yi mi boostluyon nabiyon xnfnfncnf
İşlemci alev alev zaten 80 aşağısına inmiyor sıvı alana kadar tetikteyim hocamdoğru yangın çıkarsa laızm olur
DnfnjgkghkNFS heat oynarken yanlış açıp vites yerine Nos tüpünü elime alıp rraenee gibi bağırarak şarkı söylüyorum.
Bkz.Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci alev alev zaten 80 aşağısına inmiyor sıvı alana kadar tetikteyim hocam
Tam derman derkennDnfnjgkghk