Yamaha MT-09
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 189
Hocam real foto geçerligariban sistem da gt2 intel ( 12100f/rx6600) var 3 seneden biraz fazla oldu monitör fotoğrafları altta monitör solda kasa sağda zaten başka bir şey yok ( kasanın önü cam ama pc ısınmıyor ekran kartı max 65 derece işlemci de max 65/70 ) işimi fazlasıyla görüyor zaten pubgm dışında oyun oynamıyorum onu da bıraktım sayılır artık oyun oynama zevki yok umarım üşenmezsem spora başlayıp biraz fiziğimi geliştireceğim üni güzel bir yer olursa zevkime göre yeni pc toplarım o zaman 11. sınıfım şuan
LG UltraGear 24GN65R-B 23.8
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
masanın üstü kitap, büsküvi , tuvalet kağıdı bide yenmiş tatlı fln var baya karışık eğer bir gün temizler isem atarımHocam real foto geçerli
Islak mendil yok mumasanın üstü kitap, büsküvi , tuvalet kağıdı bide yenmiş tatlı fln var baya karışık eğer bir gün temizler isem atarım
7800xt asus dual 7500f /atk x1 se redragon k630 rgb tuf h1 gen 2 tuf VG27AQ3A steelseries qck large Total 54kBen başlıyorum
masa küçük olmasa süperAlıntıyı görüntüle Sistem imzada + kulaklık, monitör, klavye, gamepad, mousepad 52.700![]()
Değiştiremiyoz oda küçük, yoksa harbiden tek sıkıntı masabeyler konsept bu değil zaten imzanızda yazıyor çoğununki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
masa küçük olmasa süper
Güzelmiş hocam. Hele klavye ve kulaklık çok hoşuma gitti. Kulaklığın markası nedir?Alıntıyı görüntüle Sistem imzada + kulaklık, monitör, klavye, gamepad, mousepad 52.700![]()