Yumurtalı Tavuk
80+ Bronze
Özellikle Ülkemizde o sıralar gündemden düşmeyen iptal edilen festivallerin en büyük gerekçesi Ahlak oluşturuyor anlamadığım bir konu o güzel ülkem yine beni şaşırtmadı ve ülkenin en büyük sorunun yine eğitim olduğunu gösterdi maalesef ki herkesin festivallerdeki yapılan yani onlara göre yapılan ahlak dışı etkenler en büyük savunmaları peki cidden öyle mi Türkiye Cumhuriyeti ülkesinde o ülkede Bebeğe Taciz edildi Ses çıkartmadılar milyarlarca dolar yolsuzluk yapıldı yine ses çıkartmadılar yine ses çıkartmadılar yine ses çıkartmadılar şimdi ne oldu'da Gençlerin o lanet cehennemdeki bir kaç eğlence etkinliğine göz diktiğiniz neymiş içki içiyorlarmış sen içmedin mi neymiş ilişkiye giriyorlarmış sen girmedin mi zamanında neymiş dans ediyorlarmış lan onun neyi yanlış dans etmek evet bazıları dansın uygunsuz olduğunu ve dansların türk kültürüne aykırı olduğunu savundu evet o zaman ben türk değilim öyle eğer aykırı ise insan özgür bir bireydir ve özgür yaşamalı sizin doğrularınız ile değil kendi doğrularını bulması lazımdır bireyin kendi doğrularını bulması ile birey kendini geliştirecektir ve kendi öz varlığını fark edecek sizin saçma sapan ahlak doğruları ile hareket ederse o birey çorap kuklasından farkı kalmaz Aslında olayı açıklayan Nasreddin Hoca'nın Hikayesini bize doğruyu gösteriyor eşek oğlu hikayesi
Peki siz o konu hakkında ne düşünüyorsunuz Yorum kısmında kendi fikrini belirtin.
Peki siz o konu hakkında ne düşünüyorsunuz Yorum kısmında kendi fikrini belirtin.
Son düzenleme: