- Konu Sahibi Konu Sahibi
1080p de 12400 f ile uyumu nasıl olur pekiBaktımda zotac 3070 e aman aman bir ısınma yok alınır bence
1080p de 12400 f ile uyumu nasıl olur pekiBaktımda zotac 3070 e aman aman bir ısınma yok alınır bence
Güzel olur darboğaz yapmaz1080p de 12400 f ile uyumu nasıl olur peki
öncelikle Donanım Arşivi zaten bilmeyen yoktur kalanları da şöyle; pc hocası, Mordart pc, Volkan Oyuncu Kuvvetleri, bu dördünden biri sistem çıkardıktan en fazla 30 dakka sonra stokları tükeniyor takipte kal derimBu sistemi almayı düşünüyordum. Birkaç gün önce biraz araştırma yaptım Zotac 3070 kullanlar aşırı ısınma sorunu yaşıyormuş. Bir görselde de ısınma değeri diğer kartlara göre baya yüksek geldi bana da ne seçeceğim bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olur şu an acelem yok zaten araştırıyorum hala
3070 güçlü bir ekran kartı olduğu için soğutma eklemeliyim değil mi? Sıvı soğutucu mu yoksa hava mı almalıyım? Almazsam sorun olur mu?Güzel olur darboğaz yapmaz
Birkaç kere denk geldim fakat sistem bilgim olmadığı için özelleştiremedim.öncelikle Donanım Arşivi zaten bilmeyen yoktur kalanları da şöyle; pc hocası, Mordart pc, Volkan Oyuncu Kuvvetleri, bu dördünden biri sistem çıkardıktan en fazla 30 dakka sonra stokları tükeniyor takipte kal derim
ekran kartına soğutma eklenmez eğer bütçeniz varsa sisteme bir 120mm sıvı soğutucu alabilirsiniz işlemci için3070 güçlü bir ekran kartı olduğu için soğutma eklemeliyim değil mi? Sıvı soğutucu mu yoksa hava mı almalıyım? Almazsam sorun olur mu?
Yani işlemci için alıyoruz sıvı soğutmayı sanırım. Peki daha düşük bir işlemci seçersem bütçeyi düşürmek için sıvı soğutma almama gerek olmaz sanırım.ekran kartına soğutma eklenmez eğer bütçeniz varsa i5 12400f bir 120mm sıvı soğutucu alabilirsiniz
aslında sıvı soğutcu almaya gerek yok kendi soğutucusu yeterli olur ama ileride bütçe artarsa bir 120mm alabilirsinizYani işlemci için alıyoruz sıvı soğutmayı sanırım. Peki daha düşük bir işlemci seçersem bütçeyi düşürmek için sıvı soğutma almama gerek olmaz sanırım.
Tamamdır teşekkürler.aslında sıvı soğutcu almaya gerek yok kendi soğutucusu yeterli olur ama ileride bütçe artarsa bir 120mm alabilirsiniz