- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır hocam başka fikir gelmez ise onu alacağım.vatandaki sistem gayet iyi al geç reis
Tamamdır hocam başka fikir gelmez ise onu alacağım.vatandaki sistem gayet iyi al geç reis
Ucuz olsun dersen:Herkese iyi forumlar.
Yeğenime bilgisayar toplayacağız ama kararsız kaldık, yardımlarınızı bekliyorum.
Apu sistem olarak bunu topladım.
Ryzen 5 5600G
Asus Prime B450M-K II
GSKILL 16GB 2x8 3600MHZ
Kioxia 500GB
Zalman S4 Plus
Asus VP249QGR
Totel:15.500
Diğer bir sistem de bu.
Ryzen 5 5500
Asus Prime B450M-K II
GSKILL 16GB 2x8
Kioxia 500GB
Zalman S4 Plus
Asus VP249QGR
Sapphire Rx 6500 XT
Sistem bu şekilde 18.700 TL civarı tutuyor.
Sizce hangisini tercih etmeliyim. Apu sisteme ileride ekran kartı alacağız zaten alacağımızda 3060 olabilir.
Ekran kartını 6600 yapınca fiyat 20.800 TL yapıyor. Ekran kartını öyle yapınca eşlemciyide 5600 yapmak mantıklı geliyor, 5600 yanına B550 kart alsak fiyat 23 bin bündına çıkıyor.
Sizlerin önerisi ne nasıl bir yol izlemeliyim.
Kastettiğin buysa bu da iyi.vatandaki sistem gayet iyi al geç reis
Ucuz olsun dersen:
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Almışken iyisini alayım dersen:
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Monitörü sana bırakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kastettiğin buysa bu da iyi.
INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - SAPPHIRE RX 6700 - H610M-E DDR4 - 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Attığın sistem güzelmiş alınırHocam direk parça parça sayacak kadar bilgim yok ama hazır sistem alarak çok daha iyi bir cihaz edinebilirsiniz
LUDİO / RYZEN 5500 / RTX 4060Ti 8GB / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.comMesaj otomatik birleştirildi:
Sadece bir örnek olarak attım
hocam vatandakiler nasıl sizce üzer mi? diğer site güvenilir mi oradan alınır mı? iki sistem arasında aşırı bir fark var mıAttığın sistem güzelmiş alınır
Rx 6700xt li olan sistemi 5 5600 yaparsan mükemmel bir sistem olurhocam vatandakiler nasıl sizce üzer mi? diğer site güvenilir mi oradan alınır mı? iki sistem arasında aşırı bir fark var mı
hangisi hocam link atar mısınRx 6700xt li olan sistemi 5 5600 yaparsan mükemmel bir sistem olur
Hocam stock bitmiş ben güzel bir tane daha bulmaya çalışayımhangisi hocam link atar mısın
tamamdır hocam bir tane alalım artık valla sıkıldım. bir sürü seçenek sistem varHocam stock bitmiş ben güzel bir tane daha bulmaya çalışayım
Bu arkadaşın attığı sistem baya iyi bunu alın hocam birde kule tipi fan çekersin mis gibi sistem olurHocam direk parça parça sayacak kadar bilgim yok ama hazır sistem alarak çok daha iyi bir cihaz edinebilirsiniz
LUDİO / RYZEN 5500 / RTX 4060Ti 8GB / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.comMesaj otomatik birleştirildi:
Sadece bir örnek olarak attım
bende öyle düşünüyorum hazır almak daha mantıklıBu arkadaşın attığı sistem baya iyi bunu alın hocam birde kule tipi fan çekersin mis gibi sistem olur
hangi fan hocam rica etsem söylermisiniz orda hangisini seçmeliyimBu arkadaşın attığı sistem baya iyi bunu alın hocam birde kule tipi fan çekersin mis gibi sistem olur
DeepCool GAMMAXX AG400 CPU Hava Soğutucu 220W TDP 6mm x 4 Bakır Isı Boruları 120mm Fan PWM 2000 RPM 75.89 CFM https://amzn.eu/d/1OUo5Aghangi fan hocam rica etsem söylermisiniz orda hangisini seçmeliyim