SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Marka nasıl fikri olan var mı?
Gelmiş kocumlu mocumlu konusuyor, çok şey biliyorsun whey markasının ürünü mü diyor hay allahım asldkjasldasGüvenemeyeceğimi belirtmişim senin bu kuyruk acın nereden geliyor koçum? Yazdığımı güzel oku canımı sıkma benim saçma sapan suçlamalarda bulunma bana da akıl verme bir daha senin hayatın kadar spor yaptım ben, neyi bilip bilmediğimi bana öğretme
Atatürk ne güzel demiş.Gelmiş kocumlu mocumlu konusuyor, çok şey biliyorsun whey markasının ürünü mü diyor hay allahım asldkjasldas
Cümleyi anlamadan haksız yere karşısında ki insana cahil demek sana göre Atatürkün bu sözünü anımsatıyor sanırım tencere yuvarlanıp kapağını bulmuş ikiniz güzrl ikili oldunuz hadi muhattap olmayın benimleAtatürk ne güzel demiş.
Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.
Bu hafta geçerli ama stok kalır mı bilmembu fiyat ne zamana kadar geçerli bilen varmı?
Sitesinde yazıyor hocamürünün değerleri nasıl
Standart whey hocam. 32 gr için 24 gr protein oranı verilmiş. Bu da hemen hemen 30 gr için 23 gr yapar. Bu kalitedeki ssn command quadro bile 800 tl bu 500 tl. Alınabilir. Hatta direk slın çünkü zamlar kapıda. Stok yapılabilirürünün değerleri nasıl
sipariş verdim al hadi bismillahStandart whey hocam. 32 gr için 24 gr protein oranı verilmiş. Bu da hemen hemen 30 gr için 23 gr yapar. Bu kalitedeki ssn command quadro bile 800 TL bu 500 TL. Alınabilir. Hatta direk slın çünkü zamlar kapıda. Stok yapılabilir
Evet kesinlikle öneririm. Üst segment whey. Benim stoğum olmasa kesin alırdımBende almayı düşünüyorum whey protein sizce alınır mı? şans vermeye değermi ne diyorsunuz ilk defa protein tozu alacağım