Neler Yeni

Yardım HeroMega kullanan var mı?

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Selam dostlar,
HeroMega'yı duyanlar olmuştur. Düz whey lansmanında alamamıştım fakat izole whey lansmanından faydalanabileceğim. 71 servis izole proteini 700TL'ye bulmak bedava gibi bir şey. Geçtiğimiz lansmanda whey veya gainerini alan kullanan varsa fikirlerini belirtirse memnum olurum. Alacaklar içinde fikir oluşturur.

HeroMega İsolate Whey

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
BCAAsını kullandım. Lansmanda satın almıştım. 1 kutusu bitti fazlasıyla verim aldım. İsolate wheyini sipariş ettim az önce. FAHRI10 kodu kullanırsan %10 indirim yapıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BCAAsını kullandım. Lansmanda satın almıştım. 1 kutusu bitti fazlasıyla verim aldım. İsolate wheyini sipariş ettim az önce. FAHRI10 kodu kullanırsan %10 indirim yapıyor.
Öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. İzole wheyi bu paraya almak çok iyi bir imkan.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. İzole wheyi bu paraya almak çok iyi bir imkan.
Kesinlikle. İçindeki değerlerin doğru olduğuna inanıyorum. Snickers sipariş ettim. Hangi aroması daha iyidir acaba.

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Kanka şimdi açıkça söyleyeceğim. Bcaa, glutamine,Arginine,L-Karnitin hepsini aldım ucuz diye. Hepsi okey kullanıyorum etkisi de normal. Diğer markalar kadar güzel aromaları okey. Ama Whey Proteininde patladı gözümde. Biraz içimi dökeceğim. ARKADAŞ COOKİE AROMALI WHEY ALIYORUZ BEMBEYAZ TOZ VAR. SUYLA KARIŞTIRIYORUM MİDEM BULANIYOR. DELİ OLUYORUM DELİ. COOKİE'nin KOKUSU VAR TADI YOK KAFAYI YERSİN. Neyse sakinim. Ben tadını alamayıp etkisini aldığımı düşündüğüm için her sabah pankeke 2 ölçek yapıştırıyorum karıştırıyorum tadı gelmiyor ama protein ( gerçekse ) 40g temizinden. Kesinlikle Whey'ini ve izolesini tavsiye etmiyorum. Diğerleri OK...

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Kesinlikle almayın, whey proteinini aldım ve bildiğin full şeker. Şu ana kadar kullandığım en kötü protein. Mide bulandırıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu arada bana iyi gelir sende bir sıkıntı var falan diye isteyen olursa 2 servis kullanılmış Heromega protein tozum da satılıktır. İkinci elde ilanım hala duruyor.

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
Kanka şimdi açıkça söyleyeceğim. Bcaa, glutamine,Arginine,L-Karnitin hepsini aldım ucuz diye. Hepsi okey kullanıyorum etkisi de normal. Diğer markalar kadar güzel aromaları okey. Ama Whey Proteininde patladı gözümde. Biraz içimi dökeceğim. ARKADAŞ COOKİE AROMALI WHEY ALIYORUZ BEMBEYAZ TOZ VAR. SUYLA KARIŞTIRIYORUM MİDEM BULANIYOR. DELİ OLUYORUM DELİ. COOKİE'nin KOKUSU VAR TADI YOK KAFAYI YERSİN. Neyse sakinim. Ben tadını alamayıp etkisini aldığımı düşündüğüm için her sabah pankeke 2 ölçek yapıştırıyorum karıştırıyorum tadı gelmiyor ama protein ( gerçekse ) 40g temizinden. Kesinlikle Whey'ini ve izolesini tavsiye etmiyorum. Diğerleri OK...
Şimdiye kadar pekçok marka denedim. Ben bu zıkkımı suyla karıştırınca içmesi zulum oluyor. İğrenç geliyor. Yıllardırda alışamadım. Hele o shakera 500ml su ile hazırladıysam vay halime. Kusacak gibi oluyorum. Üniversitedeyken protein sütlerle karıştırıyordum çok lezzetli oluyordu. Ancak süt işini kesince o işte yalan oldu.

Ağzıma bir yudum su alıp ıslatıyorum. Sonra bir ölçek tozu ağzıma döküp bir yudum suyla yutuyorum macun gibi çiğneye çiğneye. Üstünede bol su içiyorum yoksa bana eziyet oluyor. Tek kötü yanı başlarda bir iki kere toz genzime kaçınca öksürdüm heryer toz duman içinde kalmıştı. Ama alıştım artık.

~KİNG~

80+ Bronze
Selam dostlar,
HeroMega'yı duyanlar olmuştur. Düz whey lansmanında alamamıştım fakat izole whey lansmanından faydalanabileceğim. 71 servis izole proteini 700TL'ye bulmak bedava gibi bir şey. Geçtiğimiz lansmanda whey veya gainerini alan kullanan varsa fikirlerini belirtirse memnum olurum. Alacaklar içinde fikir oluşturur.

HeroMega İsolate Whey
Ahhh ahhh , alın alın vücudunuza hiç bilmediğiniz, sonradan çıkmış hammaddesi belli olmayan , saç kiliylami yapılmış ya da içinde amino spiking var mı yok mu belli olmayan..... Ben yerinizde olsam bedava verseler almam, git hardline al, bunu alma...

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çoğu arkadaş şikayetçi bu markanın protein tozlarından. Şahsen ben önermemekteyim. Bigjoy'a girin mysupplement'in ürünlerini alın. Söylediklerine göre hammadde bigjoyla aynı tek farkı formülasyon dediler ve ben de bu markayı kullanmaktayım. hosgeldin10 kodu ile %10 indirim vardı bigjoyda şuan bitti mi bilmiyorum ama bittiyse marcus10 var.

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Ahhh ahhh , alın alın vücudunuza hiç bilmediğiniz, sonradan çıkmış hammaddesi belli olmayan , saç kiliylami yapılmış ya da içinde amino spiking var mı yok mu belli olmayan..... Ben yerinizde olsam bedava verseler almam, git hardline al, bunu alma...
Reis fikirlerine saygı duyarım ama neden böyle dediğini de söylersen kafamda bir fikir daha oluşur.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sırf Storyden görerek gidip böyle ürünleri bilmediğiniz yerden almayın. Yarışmalarda dereceler yapmış birileri olsa da markası çok iyi olacak diye bir durum yok.

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
hocam ürün geldi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom