Hesabım için kişisel verileri silme/anonimleştirme talebi

Reaksiyon skoru
1
Merhaba,
Hesabımla ilgili küçük bir ricam olacak. Kısa süre içinde dijital ayak izimi
azaltmaya çalışıyorum, bu yüzden mümkünse hesabıma ait kişisel verilerin
(e-posta, profil bilgileri vb.) silinmesi veya anonimleştirilmesi konusunda
yardım isteyecektim.
Forumda doğrudan bir hesap silme seçeneği göremedim, bu yüzden size danışmak
istedim. Uygun bir yöntem veya adım varsa beni yönlendirebilir misiniz?
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,
Hesabımla ilgili küçük bir ricam olacak. Kısa süre içinde dijital ayak izimi
azaltmaya çalışıyorum, bu yüzden mümkünse hesabıma ait kişisel verilerin
(e-posta, profil bilgileri vb.) silinmesi veya anonimleştirilmesi konusunda
yardım isteyecektim.
Forumda doğrudan bir hesap silme seçeneği göremedim, bu yüzden size danışmak
istedim. Uygun bir yöntem veya adım varsa beni yönlendirebilir misiniz?
Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hesap silinmiyor. Hesabında diğer kullanıcılara karşı seni ele verecek bir kişisel veri yok zaten. Anonimleştirmek istiyorsan profil sekmesinden e postanı kullanılmayan bir e posta ile değiştirebilirsin. 11 mesajın varmış zaten, pek ayak izin kalmamış gibi :kekw:

Son düzenleme:
Anonimleştirme talebi, sitede paylaştığınız özel bilgi; resim ya da konum bilgisi vb. gibi bilgiler varsa bunlar KVKK'ye girer ve anonimleştirebilirsiniz ancak 11 mesajınız var ve size ait özel bilgi görünmüyor. Sitedeki e-posta adresi gibi bilgilerinizi, moderatörler dahi göremiyor. Sadece yöneticiler görebilir ve o bilgileriniz de saklanıyor zaten. Hesabı kullanmak istemiyorsanız çıkış yapıp gidebilirsiniz.

Hesap silinmiyor. Hesabında diğer kullanıcılara karşı seni ele verecek bir kişisel veri yok zaten. Anonimleştirmek istiyorsan profil sekmesinden e postanı kullanılmayan bir e posta ile değiştirebilirsin. 11 mesajın varmış zaten, pek ayak izin kalmamış gibi :kekw:
Beni burdan panellemişlerdi

Yaşadığın şehir, ad ve soyadı gibi bilgileri verdiysen yaparlar. İnternette anonim takılmak lazım.
Biliyorum hesabı açtığımda fazla yoktu böyle şeyler. Da forumda default olarak bilgilerimi açık gösteriyormuş. Bana soru falan da sorulmadı. Forumun hatası daha büyük bence

Biliyorum hesabı açtığımda fazla yoktu böyle şeyler. Da forumda default olarak bilgilerimi açık gösteriyormuş. Bana soru falan da sorulmadı. Forumun hatası daha büyük bence

Girerken ad ve soyadının zorunlu tutulmasını evet, ben de doğru bulmuyorum.

Bu konuları pek bilmediğimden soruyorum. Örneğin ben Instagram ve Facebook'ta oturduğum odaya kadar 5 sene boyunca paylaşım yaptım diyelim. X bir forumda 200 mesajlık LOL profil fotoğraflı Crazy_BoyRaven isimli kullanıcı hesabımın silinmesi, dijital ayak izimin azalmasına nasıl bir katkı sağlayacak?

Geri