Hesabımın silinmesini istiyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

ooguuzkaagaan

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
4
Hayır, siz hemen bir şey demeden söyleyeyim. Daha önce utanılacak bir şey yaptım da silinmesini istemiyorum veya bu bir troll konusu değil. Aslında bu hesabı ne zaman açtığımı bile hatırlamıyordum. Tamamen unutmuştum. Bugün ise techno3030'un profil mesajını gördüm, techno2020'ye mesaj atmıştı. Altında ise techno1010 da olsa iyi olur diye bir mesaj gördüm. O zaman aklıma geldi benim daha önceden açmış olduğum bir hesabımın olduğu. Her neyse, uzun lafın kısası benim asıl hesabım @Lelouch vi Britannia! 'dır. Çift hesaptan dolayı ceza yemek istemediğim için bu konuyu açtım. Profilimde de görüldüğü gibi bu hesabı yan bir troll hesabı olarak kullanmadım, sadece bir ara açtığım bir hesaptı.

Kısacası hesabımın silinmesini, eğer silemiyorsanız da bana çift hesaptan dolayı ceza vermemenizi istiyorum. @Mehmet Yılmaz

Post automatically merged:

Bu hesaplar ile reaksiyon mu attın ana hesaba?

Son düzenleme:
Aynı ip ile açtığında dolayı yöneticiler tarafından fark edilmiyor mu 2. Hesap @Mehmet Yılmaz

Özellikle bakmadığım sürece ya da ceza almadığın sürece çoklu hesabı göremem. Fakat dürüst olduğun için konuyu açtığın hesabını cezalandırıyorum, diğer hesabından devam et.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,615
Üyeler
190,938
Son üye
MADEMoR
Geri