Fazla anlamam ama abonelik olmasın ? Otomatik çekmiştir belki.Az önce böyle bir mesaj geldi. Amazon de hesabımdan 8 euro para çekmiş. Ben bişey almadım ama. Kartı kapattırdım. İade ederler mi parayı?
8 euro ne alinmiş urun alindiysa iptal edersin iade olur.Az önce böyle bir mesaj geldi. Amazon de hesabımdan 8 euro para çekmiş. Ben bişey almadım ama. Kartı kapattırdım. İade ederler mi parayı?
geçmiş olsunAz önce böyle bir mesaj geldi. Amazon de hesabımdan 8 euro para çekmiş. Ben bişey almadım ama. Kartı kapattırdım. İade ederler mi parayı?
Amazon ve kart müşteri hizmetlerini aramalısın.Ne alındığını bilmiyorum. Benim hesabımdan alınmamış.
Senden para gitmemiş mi bankayi arayip bilgi al ilginçNe alındığını bilmiyorum. Benim hesabımdan alınmamış.
Kart müşteri hizmetlerini aradım. Kartımı iptal ettiler. Ama 18 yaş altı olduğum için genç hesap sözleşmesi imzalamam gerekiyormuş. Yarın müşteri hizmetlerini arayıp imzalayacak babam.Amazon ve kart müşteri hizmetlerini aramalısın.
Benim kartımdan gitmiş. Ama başka bi amazon hesabından.Senden para gitmemiş mi bankayi arayip bilgi al ilginç
Kartını iptal ettiler ama bu ücreti çektikten sonra iptal edilse ne olacak.Kart müşteri hizmetlerini aradım. Kartımı iptal ettiler. Ama 18 yaş altı olduğum için genç hesap sözleşmesi imzalamam gerekiyormuş. Yarın müşteri hizmetlerini arayıp imzalayacak babam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim kartımdan gitmiş. Ama başka bi amazon hesabından.
Amazon muşteri hizmetleri ve kartin müsteri hizmetlerini ikisinide ara detayli bilgi al ne siparis edildiyse iptal ettir.Kart müşteri hizmetlerini aradım. Kartımı iptal ettiler. Ama 18 yaş altı olduğum için genç hesap sözleşmesi imzalamam gerekiyormuş. Yarın müşteri hizmetlerini arayıp imzalayacak babam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim kartımdan gitmiş. Ama başka bi amazon hesabından.