quaresmadelisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
öncelikle iyi akşamlar abiler bir konuda yardımınıza ihtiyacım var item pazar sitesi üzerinden hesap satışı yaptım oyunun ismi efootball hesabı satmadan önce alıcıya ekran kaydı açması gerektiğini defalarca söyledim önce mykonami üzerinden gmaili onun üzerine yaptım alıcı her şeyin sorunsuz olduğunu doğruladı hesabına girdi oyununu oynadı sonra iki tarafta onayladı hesap satışını aradan 15 dakika sonra hesabı geri çektiğimi söyledi ben de rahat bir şekilde destek ekibine söyleyebilirsin dedim gel zaman git zaman yaklaşık bir hafta içinde mesaj sslerini hesabı teslim ettiğime dair ekran kayıtlarını destek ekibine ilettim ve haklı çıktım fakat sonrasında üzerinden başka bir hesap yazdı bana site üzerinden satılan hesap için 3 gündür o hesabı istiyorum bakıyorum falan gibi mesajlar yazdı şu an tam hatırlamıyorum 3 ay önce oldu çünkü olay ben de profiline tıkladığımda bugün açıldığını gördüm yani olayın yaşandığı gün anladım onun olduğunu benden ınstagram'ımı istedi verdim o sattığım hesabın fotoğrafı galeriydi attım ona bunu mu diyorsun diye zaten o olduğunu gerçekten anlamıştım hesabı almak istiyorum parayı atayım sonra sen hesabı ver falan gibi tekliflerde bulundu ben 2 gün sonra baktım mesajını en başta yani oyalıyordum çünkü çocuğa çok kuruldum sonra dümenden pazarlık yaptım o diyordu işte bin tl olur mu ben diyordum yok o fiyata olmaz falan bana sürekli hadi parayı atayım diyordu ben yok diyordum maksat onu oyalamak sonra ben bunu böyle oyalamaya başlayınca günler sonra mesajına bakınca bir anda bana mesaj attı kanka sana bir şey diyeceğim diye ben de söyle dedim işte dolandırıcı olduğunu kanıtladım bu mesajların ssini atacağım falan dedi destek ekibine ben de atabilirsin dedim sen olduğunu biliyordum falan filan dedim sonra bir baktım benim hesabım kapanmış neyse çok takmadım zaten satacağım bir tane hesabım vardı onu da satmıştım site hesabımın kapanması umurumda değildi fakat aylar sonra cumartesi günü evime ilamsız icra kağıdı geldi birkaç tane forum hatta birkaç taneden fazla forum okudum çoğu kişi haklı olsa da mağdur olmuş kimisi daha fazla para ödemiş kimisi direkt korktuğu için ödemiş parayı mahkemeye taşımadan şimdi diyorum ki ben haklı olduğumdan eminim ama ya icra takibine itiraz edersem reddedilirse mahkemeye taşınırsa gereğinden daha fazla para ödersem bunlardan korkuyorum yani direkt 1000 lirayı ödeyip işten sıyrılsam mı acaba cevaplarsanız sevinirim