Neler Yeni

Hesaplardan +18 arama yapılmış

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Evet verilmiş adres göremiyorum.İptal ettim.
N11 hesabınıza hangi cihazların erişimi var düşünün, siparişe ait tarih ve saat de yazıyorsa biraz kafa yorarsanız bir fikir ortaya çıkar gibi.

Hyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Çınar
N11 hesabınıza hangi cihazların erişimi var düşünün, siparişe ait tarih ve saat de yazıyorsa biraz kafa yorarsanız bir fikir ortaya çıkar gibi.
Hocam olay şu bakın anlatıyorum bundan birkaç gün önce sipariş verildi bende iptal ettim, bugün hesapta +18 şeyler yazıyordu.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
Mobilden olduğuna emin misin?
Alışveriş yapılan yerin müşteri hizmetleri ile iletişime geçip kullanıcı girişlerinde anormallik olup olmadığını sor ve son girilen cihazlara bak.
O n11 hesabına giriş yapan tüm cihazları kontrol et, virüs taraması yap ve en çok şüphelenilen cihazın ağ trafiğini takip et. (Wireshark)

Forumdaki üyeler adına ben özür dilerim.
Burada bunu yapanın kim olduğunun bir önemi yok. Güvenlik hakkında şüphelenmişsiniz ve bunun ile ilgili konu açtınız fakat 1 2 üye haricinde hiçkimse yardımcı olmaya çalışmamış, gereksiz mesajlar yağdırmış.

Hyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Çınar
Mobilden olduğuna emin misin?
Alışveriş yapılan yerin müşteri hizmetleri ile iletişime geçip kullanıcı girişlerinde anormallik olup olmadığını sor ve son girilen cihazlara bak.
O n11 hesabına giriş yapan tüm cihazları kontrol et, virüs taraması yap ve en çok şüphelenilen cihazın ağ trafiğini takip et. (Wireshark)

Forumdaki üyeler adına ben özür dilerim.
Burada bunu yapanın kim olduğunun bir önemi yok. Güvenlik hakkında şüphelenmişsiniz ve bunun ile ilgili konu açtınız fakat 1 2 üye haricinde hiçkimse yardımcı olmaya çalışmamış, gereksiz mesajlar yağdırmış.
Hocam acaba özel veya discord gelebilirsiniz nurdan yazmak uzun zaman alıyor beni birtek siz anlıyorsunuz çünkü.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
Hocam acaba özel veya discord gelebilirsiniz nurdan yazmak uzun zaman alıyor beni birtek siz anlıyorsunuz çünkü.
Üzgünüm fakat kurallara aykırı olur bu.
Özel olarak sormak istediğiniz bir şeyi forum üzerinden yazabilirsin.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ya aga saf misin eve gelmesin sirkete gelsin istemistir kimse ogrenmesin diye :D sen gorunce de virus falan sallamislardir bi seyler. Bildigin kendileri siparis etmis gizli kargo mantigi ile 😃

Hyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Çınar
ya aga saf misin eve gelmesin sirkete gelsin istemistir kimse ogrenmesin diye :D sen gorunce de virus falan sallamislardir bi seyler. Bildigin kendileri siparis etmis gizli kargo mantigi ile 😃
Cevap bile vermiyecegim.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Ciddi bir konuda yaptığınıza bakın kart bilgileri çalınmış diyorum dalga geçiyorlar yazık.
Sen kart bilgileri çalınınca siber suçlar bölümünden yada bankadan yardım istemek yerine internette rastgele bir forumdanmı yardım istiyorsun? Bana daha çok sen burada trollüyorsun gibime geliyor.

Hyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Çınar
Sen kart bilgileri çalınınca siber suçlar bölümünden yada bankadan yardım istemek yerine internette rastgele bir forumdanmı yardım istiyorsun? Bana daha çok sen burada trollüyorsun gibime geliyor.
Bankalik bir durum yok sadece yardım istedim zaten şifreyi felan değiştirdim ama çoğu kişi trolluyor sizin yaklaşımınız garip geldi bana da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,859
Üyeler
161,154
Son üye
lalo_salamanca
Top Bottom