Neler Yeni

Hesaplardan +18 arama yapılmış

Hyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Çınar
olay ailesinin don sipariş etmesi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

3d security kutucuğunu işaretlemessen olmuyor en azından hepsiburadada ööyleydi
Sağolun hocam birtek siz yardım ediyorsunuz hepsi troll olayı don sanıyorlar.

José Mourinho

80+ Silver
Olayın başı kart bilgilerinin çalınması sonunun ne olmasını bekliyosun?
Sey demeye çalısıyom konuyu birlestirip kesin bir sonuç edemiyoruz örneğin: doblocu enisten almıstır baban yapmıstır filan gibi kesin bir sonuç yok kısaca somut bir delil yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Hyee

Hyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Çınar
Sey demeye çalısıyom konuyu birlestirip kesin bir sonuç edemiyoruz örneğin: doblocu enisten almıstır baban yapmıstır filan gibi kesin bir sonuç yok kısaca somut bir delil yok
Delile ihtiyaç varmı kart bilgileri çalındı ne yapabilirim diye soruyorum şifre değiştirmek dışında?

Hocam çalınan kartınızı internet alışverişine kapatın,2 adımlı doğrulamayı açın,birde evdeki elektronik cihazlara antivirüs programı yükleyip tarama yapın.

• Beğen

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hırsızında vizyonlusu lazım kart bilgilerini ucuz d**** almak için çalmış olaya bak :D

• Hahaha

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
N11de kayıtliymis.
Kartı çalan kişi anne yada babanın iş yerine neden sipariş versin? Dalga geçmek amacında değilim ama bu pek mantıklı gelmedi bana.

• Beğen

Hyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Çınar
Son düzenleme:

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Banada gelmiyor.Anlamadim.
Daha önce bu tarz bi virüsle karşılaşmıştım fakat hiç bir şry yapamıyordum telefonu formatladıktan sonra tekrar açıp internete bağlandığım anda ard arda birsürü +18 içerikli site açılıyor uygulamalae yükleniyordu en sonunda format atıp internete bağlamadan garantiye gönderdim ve hallettiler bu benim başımdan geçen bir olaydı

Şimdi konuyu epeyce okudum 1.olarak yanlış anlamazsan yaşını merak ediyorum çünkü ailen kendileri yapmış olabilir bu normal bi şey yaşın küçükse bunu sana çakyırmamaya çalışıyor olabilirler büyükse de çaktırmazlar bence ama yani düşünüyorum hack yapabilecek telefona virüs bulaşıtrabilecek birisi girip telefondan +18 arama yapıp külot sipariş verecek gerçekten çok garip olur bence ama tabii ki siz önleminizi alın telefonunuzu formatlayın virüsten koruma programları kullanın kart bilgilerinizin ele geçirildiğine dair bankayla iletişime geçin

Ayrıca belki aldığı don fantazik bi don ise ( öyle mi denir bilmiyorum) ailen bunu görmenden çekinmiş bu yüzden iş yerine sipariş vermiş olabilir
İş yerinde açıp bu neymiş diye bakmazlar ama eve geldiğinde sen kesin bakarsın mesela ben eve kargo geldiğinde neymiş diye açar bakarım

• Beğen

Hyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ahmet Çınar
Daha önce bu tarz bi virüsle karşılaşmıştım fakat hiç bir şry yapamıyordum telefonu formatladıktan sonra tekrar açıp internete bağlandığım anda ard arda birsürü +18 içerikli site açılıyor uygulamalae yükleniyordu en sonunda format atıp internete bağlamadan garantiye gönderdim ve hallettiler bu benim başımdan geçen bir olaydı

Şimdi konuyu epeyce okudum 1.olarak yanlış anlamazsan yaşını merak ediyorum çünkü ailen kendileri yapmış olabilir bu normal bi şey yaşın küçükse bunu sana çakyırmamaya çalışıyor olabilirler büyükse de çaktırmazlar bence ama yani düşünüyorum hack yapabilecek telefona virüs bulaşıtrabilecek birisi girip telefondan +18 arama yapıp külot sipariş verecek gerçekten çok garip olur bence ama tabii ki siz önleminizi alın telefonunuzu formatlayın virüsten koruma programları kullanın kart bilgilerinizin ele geçirildiğine dair bankayla iletişime geçin
Yaş 17.Bu troll konu değil kart bilgileri çalınmış hesaplardan arama yapılıyor.Kart şifresini değiştirdim kullanımları kapattım @Toxpox hocamı bekliyorum.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Yaş 17.Bu troll konu değil kart bilgileri çalınmış hesaplardan arama yapılıyor.Kart şifresini değiştirdim kullanımları kapattım @Toxpox hocamı bekliyorum.
Sanan inanmıyor değilim sadece tahminlerimi söylüyorum tabii ki sen önlemlerini al

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,944
Üyeler
161,167
Son üye
atakaya01
Top Bottom