- Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmişte+18 siteler açık ve sipariş verilmiş karttan kart bilgileri çalınmış.Nasıl +18 biraz anlatsana anlamadım
Geçmişte+18 siteler açık ve sipariş verilmiş karttan kart bilgileri çalınmış.Nasıl +18 biraz anlatsana anlamadım
Bunun bedelini mahkeme de ödeyecen yaktım çınarınıknk o zaman zaten yapcağın başka bişi yok kartı kapatmışsın virüs taraması falan da yapmışsındır kargoya verilmediyse siparişi iptal et ve hesapları kapa bir de lütfen @SUPRAAAAAAAA adlı zeki arkadaşı reporla
ne alaka ? adam derdini anlatmaya çalışıyor arkadaş iki saattir trollüyor ben bile sinir oldum okurkenkonuyu ciddi ciddi okurken bi an burada koptum
vpnsiz nasıl girmişler yawGeçmişte+18 siteler açık ve sipariş verilmiş karttan kart bilgileri çalınmış.
Ne diyimne alaka ? adam derdini anlatmaya çalışıyor arkadaş iki saattir trollüyor ben bile sinir oldum okurken
Olay VPN felan değil çalınma.vpnsiz nasıl girmişler yaw
Kart bilgileri çalınmış diyorum dediğine bak.şaka bir yana da kaç yaşında insanlar istediklerini yapar
N11de kayıtliymis.Kart bilgileri çalınıp bir şeyler sipariş edilmişse eğer iş yeri adresini nasıl buldular?
olay ailesinin don sipariş etmesi değilşaka bir yana da kaç yaşında insanlar istediklerini yapar
3d security kutucuğunu işaretlemessen olmuyor en azından hepsiburadada öyleydi3D security e noldu siparis edilirken sifre gelir tel. e