Erda Yıldırım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,379
yanlış anlama ama belki annen ve babanın öyle fan****** vardır ve evli çiftler beraber +18 video izleyebilir.
Amerikada görmüştüm
50 yaşındaki baban don giyiyormu bak bakayımN11de kayıtliymis adres oraya garanti kartıyla bir şekilde +18 sipariş edilmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50 yaşındaki biri neden böyle yapsın?
Kartlardan +18 sipariş edilmiş.yanlış anlama ama belki annen ve babanın öyle fan****** vardır ve evli çiftler beraber +18 video izleyebilir.Amerikada görmüştüm
+18 sipariş edilmiş derken?Kartlardan +18 sipariş edilmiş.
Anla işte uzun bilmem ne yani onlar değil eminim kart bilgileri çalınmış olabilir+18 sipariş edilmiş derken?
Ciddi bir konu kart bilgileri çalınmış galiba.Çok kurcalama özel hayata gizlilik yok mu sende sana ne adamın donundan ya
Ailede iyi biliyormuşBugün baktığımda ailemin telefonuna +18 arama yapılmış bilgili olan biri varmı kartlarda da sipariş verilmiş şifre felan değiştirdim.
bankayla iletişime geçAnla işte uzun bilmem ne yani onlar değil eminim kart bilgileri çalınmış olabilir
Ciddi bir konu kart bilgileri çalınmış galiba.
ne alınmış ss atAnla işte uzun bilmem ne yani onlar değil eminim kart bilgileri çalınmış olabilir
Kardeş arayın bankayı çalındığını düşünüyorsan kartı kapattırın telin intle bağlantısını kesin telleri formatlayın daha bir öneri veremeyiz yani emin olabilirsinAnla işte uzun bilmem ne yani onlar değil eminim kart bilgileri çalınmış olabilir
Kart kullanımı kapattım.bankayla iletişime geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne alınmış ss at