José Mourinho
80+ Silver
Troll olduğunuzu iyi belli ediyorsunuz.
Ciddi bir konuda yaptığınıza bakın kart bilgileri çalınmış diyorum dalga geçiyorlar yazık.Forumun bütün makarası bu arkadaş ve babası üzerinden döndü
me ?Forumun bütün makarası bu arkadaş ve babası üzerinden döndü
ama trajikomik bir olayCiddi bir konuda yaptığınıza bakın kart bilgileri çalınmış diyorum dalga geçiyorlar yazık.
ailen endişeleniyor mu bu konuda endişelenmiyorlarsa zaten sorun yokturCiddi bir konuda yaptığınıza bakın kart bilgileri çalınmış diyorum dalga geçiyorlar yazık.
Hocam zaten yardım istedim tabii ki endiseliler.Kart bilgilerini değiştirdim.Kullanimlar kapalı.ailen endişeleniyor mu bu konuda endişelenmiyorlarsa zaten sorun yoktur
giymez knk don giyiyolar genelde50 yaşın üstündekiler külot giymiyor mu ?
knk o zaman zaten yapcağın başka bişi yok kartı kapatmışsın virüs taraması falan da yapmışsındır kargoya verilmediyse siparişi iptal et ve hesapları kapa bir de lütfen @SUPRAAAAAAAA adlı zeki arkadaşı reporlaHocam zaten yardım istedim tabii ki endiseliler.Kart bilgilerini değiştirdim.Kullanimlar kapalı.
Neresi trajikomik?Kart bilgileri çalınmış hesaplar çalınmış diyorum.me ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama trajikomik bir olay
Nasıl +18 biraz anlatsana anlamadımBugün baktığımda ailemin telefonuna +18 arama yapılmış bilgili olan biri varmı kartlarda da sipariş verilmiş şifre felan değiştirdim.
konuyu ciddi ciddi okurken bi an burada koptumbir de lütfen @SUPRAAAAAAAA adlı zeki arkadaşı reporla