- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafam bulanık paranoyak olacağım galiba bu işten çıkış yok.@Thomas Angelo yardım et fikir üretek
Kafam bulanık paranoyak olacağım galiba bu işten çıkış yok.@Thomas Angelo yardım et fikir üretek
N11 hesabınıza hangi cihazların erişimi var düşünün, siparişe ait tarih ve saat de yazıyorsa biraz kafa yorarsanız bir fikir ortaya çıkar gibi.Evet verilmiş adres göremiyorum.İptal ettim.
benim kendime hayrım yok ne yardımı@Thomas Angelo yardım et fikir üretek
Hocam olay şu bakın anlatıyorum bundan birkaç gün önce sipariş verildi bende iptal ettim, bugün hesapta +18 şeyler yazıyordu.N11 hesabınıza hangi cihazların erişimi var düşünün, siparişe ait tarih ve saat de yazıyorsa biraz kafa yorarsanız bir fikir ortaya çıkar gibi.
Hocam acaba özel veya discord gelebilirsiniz nurdan yazmak uzun zaman alıyor beni birtek siz anlıyorsunuz çünkü.Mobilden olduğuna emin misin?
Alışveriş yapılan yerin müşteri hizmetleri ile iletişime geçip kullanıcı girişlerinde anormallik olup olmadığını sor ve son girilen cihazlara bak.
O n11 hesabına giriş yapan tüm cihazları kontrol et, virüs taraması yap ve en çok şüphelenilen cihazın ağ trafiğini takip et. (Wireshark)
Forumdaki üyeler adına ben özür dilerim.
Burada bunu yapanın kim olduğunun bir önemi yok. Güvenlik hakkında şüphelenmişsiniz ve bunun ile ilgili konu açtınız fakat 1 2 üye haricinde hiçkimse yardımcı olmaya çalışmamış, gereksiz mesajlar yağdırmış.
Üzgünüm fakat kurallara aykırı olur bu.Hocam acaba özel veya discord gelebilirsiniz nurdan yazmak uzun zaman alıyor beni birtek siz anlıyorsunuz çünkü.
Peki hocam nurdan anlatıyorum.Üzgünüm fakat kurallara aykırı olur bu.
Profilime girip konuşmayı başlat kısmından da yazabilirsin.Peki hocam nurdan anlatıyorum.
Cevap bile vermiyecegim.ya aga saf misin eve gelmesin sirkete gelsin istemistir kimse ogrenmesin diye sen gorunce de virus falan sallamislardir bi seyler. Bildigin kendileri siparis etmis gizli kargo mantigi ile
Sen kart bilgileri çalınınca siber suçlar bölümünden yada bankadan yardım istemek yerine internette rastgele bir forumdanmı yardım istiyorsun? Bana daha çok sen burada trollüyorsun gibime geliyor.Ciddi bir konuda yaptığınıza bakın kart bilgileri çalınmış diyorum dalga geçiyorlar yazık.
Bankalik bir durum yok sadece yardım istedim zaten şifreyi felan değiştirdim ama çoğu kişi trolluyor sizin yaklaşımınız garip geldi bana da.Sen kart bilgileri çalınınca siber suçlar bölümünden yada bankadan yardım istemek yerine internette rastgele bir forumdanmı yardım istiyorsun? Bana daha çok sen burada trollüyorsun gibime geliyor.