leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,919
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Yıllardır severek dinlediğim, 70’li yılların psychedelic, funk ve soul şarkılarını günümüz cilası ile süsleyip tekrar düzenleyen ve Hey! Douglas projesini başlatan Yasin Vural.
Kendisini ilk olarak Shinka'dan tanıdım (Evrim). Unlost izleyenler kendisini yakından tanıyor.
Onun ilk videolarında kullandığı müziklerin çoğu bunlardı. Sonra ufak bir araştırma ile diğer parçalarını da buldum. Sevdim açıkçası.
Yıllar önce ModeXL, Şimdi Hey! Douglas ve Genel olarak da VeYasin.
Geçmişteki parçaları böyle nasıl yapıyorsa bir güzel harmanlayıp böyle ilginç, ama kulağa aşırı hoş gelen bir şey oluşturuyor.
Örnekler ve dinlemek isteyenler için aşağıya kendim hazırladığım bir Playlist bırakıyorum. Mutlaka dinleyin.
1973, Deterjan, Ölem Ben, Ankara Rüzgarı, Estarabim Ve Son Olarak Twitch Yayınlarımda İntroda kullandığım Yaradana.
ABİ ŞUNU Bİ DİNLE YA AŞIRI İYİ DEĞİL Mİ MUTLAKA KULAKLIK TAKIN ÇOK İYİ
Estarabim - Best Kısmı
Ölem Ben - Best Kısmı
1973 - Best Kısmı
Yaradana - Best Kısmı
Şimdi gelelim asıl konuya, evet asıl konu yeni başlıyor.
Eğer az önce yukarıdakileri dinlediyseniz şimdi söyleyeceklerimi rahatlıkla anlayacaksınız.
Aşağıya birkaç reklam atacağım. Bunu yanlış algılamayın amaç örnek vermek.
Aşağıya atacağım reklamları izleyin, asıl olay başlıyor.
Reklam 1
Reklam 2
Reklam 3
Reklam 4
Eminim bunlar gibi daha çook reklam vardır ama bu kadar yeter.
Aradaki tek ortak nokta, bu iki müzik tarzının/stilinin birbiri ile uyuşması.
Yasin Vural, Yıllar önce yaptığı çalışmaların ödül olarak karşılıklarından birisini de bu seneki Pantene Altın Kelebek ödülü ile aldı.
Özellikle o ödül aldıktan sonra bu tip reklamlar daha da sık görülmeye başlandı.
Yorumlarda Doğuş Çabakçor Falan diyen olmuş, açıkçası zaten ünlü olup da herkes tarafından tanınan bir sıradan DJ'in değil kaliteli kulağa sahip insanların dinleyeceği tarzda editleri editleyerek bize hoş şeyler sunan bir Producer'ın ödül alması daha iyi.
Ayrıca bu iş ayrımcılığa da giriyor. Jüri çok mantıklı bir seçim yapmış. Doğuş Çabakçor Twitch'te yayıncıların ah sesleri ile trollendiği o şarkıyı bir turnesinde açsa herkes güler.
Ancak aynısını Yasin yapsa bu kez sinirlenirler, tepki gösterirler.
Kısacası iş böyle dostlar, bu tip parçalar çok hoşuma gidiyor hem video editlerinde hem de gün içerisinde kullanıyorum/dinliyorum.
Zaten Twitch kanalımda da geleneksel giriş müziği olarak Yaradana'yı kullanıyorum. Cuk oturuyor.
Sizin düşünceleriniz neler ?
Parçaları nasıl buldunuz ?
Kendisini ilk olarak Shinka'dan tanıdım (Evrim). Unlost izleyenler kendisini yakından tanıyor.
Onun ilk videolarında kullandığı müziklerin çoğu bunlardı. Sonra ufak bir araştırma ile diğer parçalarını da buldum. Sevdim açıkçası.
Yıllar önce ModeXL, Şimdi Hey! Douglas ve Genel olarak da VeYasin.
Geçmişteki parçaları böyle nasıl yapıyorsa bir güzel harmanlayıp böyle ilginç, ama kulağa aşırı hoş gelen bir şey oluşturuyor.
Örnekler ve dinlemek isteyenler için aşağıya kendim hazırladığım bir Playlist bırakıyorum. Mutlaka dinleyin.
1973, Deterjan, Ölem Ben, Ankara Rüzgarı, Estarabim Ve Son Olarak Twitch Yayınlarımda İntroda kullandığım Yaradana.
ABİ ŞUNU Bİ DİNLE YA AŞIRI İYİ DEĞİL Mİ MUTLAKA KULAKLIK TAKIN ÇOK İYİ
Estarabim - Best Kısmı
Ölem Ben - Best Kısmı
1973 - Best Kısmı
Yaradana - Best Kısmı
Şimdi gelelim asıl konuya, evet asıl konu yeni başlıyor.
Eğer az önce yukarıdakileri dinlediyseniz şimdi söyleyeceklerimi rahatlıkla anlayacaksınız.
Aşağıya birkaç reklam atacağım. Bunu yanlış algılamayın amaç örnek vermek.
Aşağıya atacağım reklamları izleyin, asıl olay başlıyor.
Reklam 1
Reklam 2
Reklam 3
Reklam 4
Eminim bunlar gibi daha çook reklam vardır ama bu kadar yeter.
Aradaki tek ortak nokta, bu iki müzik tarzının/stilinin birbiri ile uyuşması.
Yasin Vural, Yıllar önce yaptığı çalışmaların ödül olarak karşılıklarından birisini de bu seneki Pantene Altın Kelebek ödülü ile aldı.
Özellikle o ödül aldıktan sonra bu tip reklamlar daha da sık görülmeye başlandı.
Yorumlarda Doğuş Çabakçor Falan diyen olmuş, açıkçası zaten ünlü olup da herkes tarafından tanınan bir sıradan DJ'in değil kaliteli kulağa sahip insanların dinleyeceği tarzda editleri editleyerek bize hoş şeyler sunan bir Producer'ın ödül alması daha iyi.
Ayrıca bu iş ayrımcılığa da giriyor. Jüri çok mantıklı bir seçim yapmış. Doğuş Çabakçor Twitch'te yayıncıların ah sesleri ile trollendiği o şarkıyı bir turnesinde açsa herkes güler.
Ancak aynısını Yasin yapsa bu kez sinirlenirler, tepki gösterirler.
Kısacası iş böyle dostlar, bu tip parçalar çok hoşuma gidiyor hem video editlerinde hem de gün içerisinde kullanıyorum/dinliyorum.
Zaten Twitch kanalımda da geleneksel giriş müziği olarak Yaradana'yı kullanıyorum. Cuk oturuyor.
Sizin düşünceleriniz neler ?
Parçaları nasıl buldunuz ?