Neler Yeni

Yardım HGS olmadan uzun yol?

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun
Selamlar. Yaklaşık 3 hafta önce sıfır bi motor aldım. Uzun yol yapmayı düşünüyorum ama HGS almadım. Geçişlerde ne yapmam gerekir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
hiçbirşey yapma geç gitsin ama geçişlerde biraz yavaş geç plakanı okusun arkasından sana geçiş ücretinin cezası geliyor onu ödüyorsun zaten aynı para faiz vs yok
hatta yavaş geçsen bile arkadan ceza gelmediği olabilir başıma kaçkere geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar. Yaklaşık 3 hafta önce sıfır bi motor aldım. Uzun yol yapmayı düşünüyorum ama HGS almadım. Geçişlerde ne yapmam gerekir? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
bu arada hayırlı olsun kazasız belasız güle güle bin

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Berat Olcay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiçbirşey yapma geç gitsin ama geçişlerde biraz yavaş geç plakanı okusun arkasından sana geçiş ücretinin cezası geliyor onu ödüyorsun zaten aynı para faiz vs yok
hatta yavaş geçsen bile arkadan ceza gelmediği olabilir başıma kaçkere geldi

bu arada hayırlı olsun kazasız belasız güle güle bin
eyvallah teşekkür ederim bilgi için. iyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler. bu cezayı e devletten ödüyoruz değil mi?

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun
eyvallah teşekkür ederim bilgi için. iyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler. bu cezayı e devletten ödüyoruz değil mi?
evet araçlarım diyorsun ordan cezalardan ödersin rica ederim ne demek

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Otoban A.Ş. yollarında nakit gişeler var. Devlet otoyolları için arkadaşın dediğini yapabilirsin ama yap işlet devret otoyollarına girince nakit ödeyebiliyorsun.

CoNKeR

80+ Bronze
HGS'den geçtiğin günden itibaren 14 gün içerisinde, plakayı aşağıdaki siteden sorgulayıp, 14 gün içinde ekstra ceza yemeden, geçiş ücretini bu site üzerinden ödeyebilirsin, bu sürec zarfında benim e devletime kesinlikle düşmedi, fakat 14 gün sonrasında artık cezası ile birlikte ödemeye başlarsın. Ne kadar geç ödersen, o kadar ceza katlanmış olur. Site:

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Hüseyin Atik
HGS'den geçtiğin günden itibaren 14 gün içerisinde, plakayı aşağıdaki siteden sorgulayıp, 14 gün içinde ekstra ceza yemeden, geçiş ücretini bu site üzerinden ödeyebilirsin, bu sürec zarfında benim e devletime kesinlikle düşmedi, fakat 14 gün sonrasında artık cezası ile birlikte ödemeye başlarsın. Ne kadar geç ödersen, o kadar ceza katlanmış olur. Site:
O zaman hiçbir zaman hgs abonelik yapmaya gerek yok hocam gişeden geçtiğimiz zaman bu siteye girip ödeyebiliriz değil mi?

CoNKeR

80+ Bronze
O zaman hiçbir zaman hgs abonelik yapmaya gerek yok hocam gişeden geçtiğimiz zaman bu siteye girip ödeyebiliriz değil mi?
Evet, sonrasında takip etmek, ödemek kaydıyla hiçbir zaman almayabilirsin. Ben hiç HGS almadım, yıllardır bu şekilde yapıyorum.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Hüseyin Atik
Evet, sonrasında takip etmek, ödemek kaydıyla hiçbir zaman almayabilirsin. Ben hiç HGS almadım, yıllardır bu şekilde yapıyorum.
Anladım reis ama benim gişeden geçeli 10 gün oluyor hala sisteme yansımamış. 14. günden sonra cezalı olarak sisteme yansımasın? Hgs abonelik yaptırmadım diye mi yansımadı acaba?

Golf 4 R32

80+ Silver
2 hafta içinde ödenmeyince 4 katı ceza işi var onu bi araştırın.

CoNKeR

80+ Bronze
Hgs abonelik yaptırmadım
HGS aboneliğin olmadan bu siteye düşüyor zaten, HGS aboneliğin varsa tanımlı olan bakiyenden düşüyor. Valla benim ilk günden düşüyor sisteme, e devletine de bir bak. Bazı HGS gişeleri arkadan plakayı okumuyor olabilir, öyle bir durumsa motor için okuyamamış olabilir. Ceza veya geçiş ücreti hiç gelmeyebilir, bilemiyorum.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Hüseyin Atik
HGS aboneliğin olmadan bu siteye düşüyor zaten, HGS aboneliğin varsa tanımlı olan bakiyenden düşüyor. Valla benim ilk günden düşüyor sisteme, e devletine de bir bak. Bazı HGS gişeleri arkadan plakayı okumuyor olabilir, öyle bir durumsa motor için okuyamamış olabilir. Ceza veya geçiş ücreti hiç gelmeyebilir, bilemiyorum.
Anladım. Ama sonuçta cezanın tebliğ edilmesi gerekir diye biliyorum. 14. günde sisteme düşerse cezalı olarak düşmez herhalde. Ben hiç abonelik yapmakla uğraşmayacağım o zaman hocam bu siteden ödeyeceğim.

KGM tarafından işletilen ücretli otoyol ve köprülerden yapılan son 15 güne ait geçişler henüz bu sayfaya yansımamış olabilir. Ücret Toplama Sistemlerimizin esas ödeme kanalı HGS hesaplarıdır. Bu sebeple cezalı duruma düşmemek için geçiş tarihini izleyen 15 gün içerisinde araç plakanıza ait bir HGS hesabının açılması, hesabı olan araçlar için ise HGS hesabına yeterli bakiye yüklenmesi gerekmektedir. Sitede böyle bir metin var. Bilemedim şimdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,504
Üyeler
161,297
Son üye
PCME
Top Bottom