Neler Yeni

Hiç aşık olmadım nasıl bir şey?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Maalesef kişisel özelliklere dikkat etmeyen birini bulmak imkansız.
He ya öle gacı yok artık sırf sosyal medyada iyi gözükmek için yanına iyi tipli insanları istiyolar. Türkiye'de de Leonardo Dicaprio'nun gençlik hali de yokki.

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Hmm anladım. Seninle kim dalga geçiyorsa onlardan uzaklaş. Ben şişmandım diye akrabalarım hep dalga geçiyordu okulda da dalga geçiyorlardı. Bir baktım ki bunlar benim mutluluğumu istemiyor zayıflasam başka bir şeyimi bahane edecekler. Kim dalga geçiyorsa arana mesafe koy. Bir süre bir de kendini sevmek nasıl diyeyim başkalarıyla alakalı çünkü güzellik algısını biz doğuştan değil etrafımızdan alıyoruz çevreni değiştirdikçe sende değişeceksin merak etme. Ben mesela bana şişman dedikleri zaman hiç kilo vermiyordum bilerek onlardan kendimi ayırdım mesafeyi koydum şimdi spor falan yaparak zayıflamaya çalışıyorum. Demek istediğim şu eğer etrafındakileri değiştirebilrsen kendinde değişirsin. İnsanların lafını boşver onlar her şeye bir bahane bulmak için doğmuşlar. Bildiğini yap. Hedefine odaklan gerisi önemsiz.
Sorun dalga geçilmek değil
Biliyorum bir insan beni görünce ne düşünür hemde o kadar iyi tahmin edebiliyorum ki anlatamam.
Özgüvenim sıfır, sıfır.
Yaşama sevincim yok.
Yakışıklı sarışınlar(bende sarışınım)eğlenirken benim ağlayıp iç geçirme çok kötü bir şey.
Arkadaşlarına espri falan yapıp gülebiliyor ama ben sırf ne düşüncelerini bildiğim için gülemiyorum
Bende isterdim bardağın dolu tarafından bakmayı ama ne yazıkki

robin

80+ Silver
çoksel onu görünce bütün vucudun kıpırdanıyo gibi içinde bişey var gibi duygularının olduğunu hissediyosun ağlayasın geliyor kıyamıyosun bile ona

ilk defa yaşıyorum bende ama platonik ve saçma
vücut dediğin şey y***** olmasn asdsdasbdnasjvdasghdasdchdasdfas

VitoScaletta

80+ Gold
Öyle deme. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendini sevmen en önemlisi. Kendini sevmezsen böyle yıkık depresif bir insan olursun öyle olma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

La bana saçım uzun olduğu için (bi aralar) gay diyolardı bruh!
powerlifter olduğumdan squat yaptığım için dayılar götümü kesiyor bundan daha kötü bişey bul bana

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
iraden yoksa başlama adam gibi beslenceksen tarlada git çalış gine kasın olur
Ben uzun zamandır zaten basket oynuyorum kol kasım var ama kifozum vardı o yüzden fittnese başlamıyordum. Korseyi çıkartınca başlamayı düşünüyorum. İradem de sağlamdır asla durmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

powerlifter olduğumdan squat yaptığım için dayılar götümü kesiyor bundan daha kötü bişey bul bana
Olm gacılar da benim d*tüme şaplak fln atıyor :oops: :oops:

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
çoksel onu görünce bütün vucudun kıpırdanıyo gibi içinde bişey var gibi duygularının olduğunu hissediyosun ağlayasın geliyor kıyamıyosun bile ona

ilk defa yaşıyorum bende ama platonik ve saçma
Kral seninki baya değişik bir durum.

VitoScaletta

80+ Gold
Ben uzun zamandır zaten basket oynuyorum kol kasım var ama kifozum vardı o yüzden fittnese başlamıyordum. Korseyi çıkartınca başlamayı düşünüyorum. İradem de sağlamdır asla durmam.
durmayla alakası yok knk her gün yumurta yiyceksin şeker tüketmiyceksin ama resimden anlaşıldığı üzere sen zayıf bi ektomorf sun o yüzden sen şeker ekmek falan yiyebilirsin zaten ektomorflar çok zor yapılanıyor kol kasım var dediğin kaç cm ?

Top Bottom