çok anlamadıgım için hiçbir fikrim yok
oyun oynamak için alıyorumanladım ben biraz bakayım dönüş yaparım birazdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi fiyatlara göre iki seçeneğn var ya rtx 5070 toplayacaksın ya da 9070xt. Oyun için alıyorsan kesinlikle 9070xt alacaksın 5070 ten çok daha güçlü kart, hangi amaçla aldığını yazarsan ona göre toplarız
peki teker teker toplarsak montajlayabilir misin? hazır sistem alman daha mantıklı olur özellikle cuma günleri incehesapta gaming geceleri oluyor saat 22 deordan da güzel sistem düşürebilirsin ben buldum birkaçtane atıcam şimdioyun oynamak için alıyorum
hiç denemedim montajlamayı bir bilgim yok eğer tek tek alırsak daha mı iyiye denk gelir yoksa hazır birleştirilmiş mipeki teker teker toplarsak montajlayabilir misin? hazır sistem alman daha mantıklı olur özellikle cuma günleri incehesapta gaming geceleri oluyor saat 22 deordan da güzel sistem düşürebilirsin ben buldum birkaçtane atıcam şimdi
hazır sistemlerde çoğu zaman fiyat avantajı olurhiç denemedim montajlamayı bir bilgim yok eğer tek tek alırsak daha mı iyiye denk gelir yoksa hazır birleştirilmiş mi
hangisi daha iyi ve ne zaman almam mantıklı olurBunda soğutma ve anakart değişebilir ama soğutmayı değişmek şart![]()
Magnus Silver | AMD Ryzen 5 7500X3D | 32 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu da güzel sistem ankartı b650m r yapınca![]()
Cyber Fusion | AMD Ryzen 5 7500X3D | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hazır sistemlerde çoğu zaman fiyat avantajı olur
bi cuma gününü bekle düzgün bir şey gelirse ordan alırsın gelmezse bunlardan birini alırsınhangisi daha iyi ve ne zaman almam mantıklı olur
düzgün olup olmadıgını anlamıyorum ki iştebi cuma gününü bekle düzgün bir şey gelirse ordan alırsın gelmezse bunlardan birini alırsın
olur hocam ben sana özelden yazayım bakarız cuma gününe kadardüzgün olup olmadıgını anlamıyorum ki iştekonuşabileceğimiz bir sosyal platform varsa oradan haberleşebilir miyiz