HİÇ BİLGİM YOK PC TOPLAMAK İSTİYORUM

Wenshinn

80+
Reaksiyon skoru
0
Kasa toplamak istiyorum ama çok anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim fiyat aralığı 65 70k arası

anladım ben biraz bakayım dönüş yaparım birazdan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi fiyatlara göre iki seçeneğn var ya rtx 5070 toplayacaksın ya da 9070xt. Oyun için alıyorsan kesinlikle 9070xt alacaksın 5070 ten çok daha güçlü kart, hangi amaçla aldığını yazarsan ona göre toplarız

anladım ben biraz bakayım dönüş yaparım birazdan

şimdi fiyatlara göre iki seçeneğn var ya rtx 5070 toplayacaksın ya da 9070xt. Oyun için alıyorsan kesinlikle 9070xt alacaksın 5070 ten çok daha güçlü kart, hangi amaçla aldığını yazarsan ona göre toplarız
oyun oynamak için alıyorum

oyun oynamak için alıyorum
peki teker teker toplarsak montajlayabilir misin? hazır sistem alman daha mantıklı olur özellikle cuma günleri incehesapta gaming geceleri oluyor saat 22 deordan da güzel sistem düşürebilirsin ben buldum birkaçtane atıcam şimdi

peki teker teker toplarsak montajlayabilir misin? hazır sistem alman daha mantıklı olur özellikle cuma günleri incehesapta gaming geceleri oluyor saat 22 deordan da güzel sistem düşürebilirsin ben buldum birkaçtane atıcam şimdi
hiç denemedim montajlamayı bir bilgim yok eğer tek tek alırsak daha mı iyiye denk gelir yoksa hazır birleştirilmiş mi

Bunda soğutma ve anakart değişebilir ama soğutmayı değişmek şart

bu da güzel sistem ankartı b650m r yapınca

hiç denemedim montajlamayı bir bilgim yok eğer tek tek alırsak daha mı iyiye denk gelir yoksa hazır birleştirilmiş mi
hazır sistemlerde çoğu zaman fiyat avantajı olur

Bunda soğutma ve anakart değişebilir ama soğutmayı değişmek şart

bu da güzel sistem ankartı b650m r yapınca

hazır sistemlerde çoğu zaman fiyat avantajı olur
hangisi daha iyi ve ne zaman almam mantıklı olur

hangisi daha iyi ve ne zaman almam mantıklı olur
bi cuma gününü bekle düzgün bir şey gelirse ordan alırsın gelmezse bunlardan birini alırsın

şimdi farkettim psu lar kaliteli değilmiş o kadar onu da dğiştirmek lazım

Geri