Neler Yeni

Hiç bir banka kredi kartı vermiyor

dogu22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan Çil
internette aratabilirsin illaki bir numara çıkacaktır

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Süleyman Bekar
evet kardesim gidip bu dosyaları kapattır. Her bir dosya için bankaya gidip icra dairesinin sana verdiği hesaba borcu yatırıp dekont ile beraber tekrar icra dairesine donuyorsun ve dosyayı kapatıyor icra dairesindekiler. Daha sonra birkac hafta içinde seni bankalar arar zaten kredi kartı verelim diye.
ben gerekli ödemeleri yaptım 1 i kapandı diğeri de bugün yarın kapanır ama internette böyle bir şeye karşılaştım 1 2 hafta içinde bankalar arar mevzusunda emin misiniz

1736914045383.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

ben gerekli ödemeleri yaptım 1 i kapandı diğeri de bugün yarın kapanır ama internette böyle bir şeye karşılaştım 1 2 hafta içinde bankalar arar mevzusunda emin misiniz

1736914045383.png
E DEVLET ten risk raporuna baktığımda da bişi gözükmüyor kara listede miyim onu da bilmiyorum açıkcası

1736914428803.png

Son düzenleme:

xTURANN

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

E DEVLET ten risk raporuna baktığımda da bişi gözükmüyor kara listede miyim onu da bilmiyorum açıkcası

Alıntıyı görüntüle
Eğer sabit bir gelirin yoksa, sigortan bulunmuyorsa krediler direkt red çıkıyor.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Süleyman Bekar
Eğer sabit bir gelirin yoksa, sigortan bulunmuyorsa krediler direkt red çıkıyor.
aylık 25 35 arası bir gelirim var ama sigorta yok kendi işimi yapıyorum ama ayın bi gününde 25k direk karta yatmıyorum ürün satıyorum sattıkca 3 4 gunde bır karta çekiyorum bu durumdada mı vermiyorlar

Mert

80+ Silver
aylık 25 35 arası bir gelirim var ama sigorta yok kendi işimi yapıyorum ama ayın bi gününde 25k direk karta yatmıyorum ürün satıyorum sattıkca 3 4 gunde bır karta çekiyorum bu durumdada mı vermiyorlar
Kara listeden bağımsız bu şartlar altında yine çıkmazdı. Kara liste ile hiç çıkmaz.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Süleyman Bekar
Kara listeden bağımsız bu şartlar altında yine çıkmazdı. Kara liste ile hiç çıkmaz.
yani anlamadığım her ay 30 35 arası kartıma yatıyor zaten sigorta olmamasından dolayı mı vermezler

xTURANN

80+ Silver
yani anlamadığım her ay 30 35 arası kartıma yatıyor zaten sigorta olmamasından dolayı mı vermezler
Ben bir kaç gün önce yapıkredi bankasına sordum, hesabıma 100 bin giriş çıkış oluyor ama yine de kredi kartı çıkmıyor niye dedim. Sigortaya bakılıyor dendi..

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Süleyman Bekar
Ben bir kaç gün önce yapıkredi bankasına sordum, hesabıma 100 bin giriş çıkış oluyor ama yine de kredi kartı çıkmıyor niye dedim. Sigortaya bakılıyor dendi..
ya hocam ılla 20k 30k lık kart olmasına da gerek yok 1 2 k lık kredi kartı alıp zamanla onu yükseltmenin yolu yok mu illa asgari ücretle işe mi gireyim

xTURANN

80+ Silver
ya hocam ılla 20k 30k lık kart olmasına da gerek yok 1 2 k lık kredi kartı alıp zamanla onu yükseltmenin yolu yok mu illa asgari ücretle işe mi gireyim
Sabit gelirin var, sigorta yaptır bir süre sonra çıkar kredi kartı.

Çalıştığım firma yapmıyor sigorta diyorsan, bir yolunu bulman lazım. Yoksa çıkmıyor bak.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Süleyman Bekar
Sabit gelirin var, sigorta yaptır bir süre sonra çıkar kredi kartı.

Çalıştığım firma yapmıyor sigorta diyorsan, bir yolunu bulman lazım. Yoksa çıkmıyor bak.
min sigorta bedeli ne kadar bilgin vartmı

LaLLo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Cem GÜLBENAT
5 yıl işi yalan kardeşim...Kırmızı damga diye bir şey hiç olmadı. Eskiden böyle bir muhabbet vardı 15-20 sene once bankalar kredi ürünleri vermiyordu 5 sene ama kişeye kırmızı damga diye bir sıfat konulmuyordu. Ben borcu 2018 de yaptım odemedim aynı yıl içinde dosyam acıldı ve aynı yıl içinde borcu kapattım. 2020 de dosyaları adliyede kapattık tan 1-2 hafta içerisinde akbank arayıp kredi kartı tekflif etti bende aldım. 5 sene geçtimi geçmedi. Yani yok öyle bir şey

Top Bottom