José Mourinho
80+ Silver
Gece şuan 3 yarın sınavım var ama hiç bir şekilde uyayamiyorum. Uykumda var ama hiç bir şekilde vücudum birakmiyor kendini. Nasıl düzene sokabilirm uyku düzeni mi?
Yani kısmen evet. Aşırı bir can sıkıntısı da basıyor vücudum bu süreçtesürekli hareket ediyo musun yatakta?
Aga sabah olmuş ama senin durumun bende kaldın aslında vücudun kendini salmıyor çünkü arka planda çok fazla düşünüyor benim ki 3 4 gün sürmüştü uyuyamam umarım senin ki daha çabuk biter sakinliğini koruYani kısmen evet. Aşırı bir can sıkıntısı da basıyor vücudum bu süreçte
Ben kendimi 6-7 saat uykuyla sınırlandırıyorum yoksa bende senin gibi uyuyamıyorum özellikle depremden sonra ortalama 05.00-06.00 gibi uyuyordum ama şuan için daha erkene çekmeyi başardım, 2 gün uykusuz kalıp diğer gün uyudum sonra hep o saatlerde uykum gelmeye başladı bende hep o saatlerde uyudum hiçbirşey yapmayıpGece şuan 3 yarın sınavım var ama hiç bir şekilde uyayamiyorum. Uykumda var ama hiç bir şekilde vücudum birakmiyor kendini. Nasıl düzene sokabilirm uyku düzeni mi?
gün içinde sıkılmıyorsa canın sıkıntı yok. muhtemelen gece yalnız kaldığın için arkaplanda beyin kendini çok yoruyor. askerlerin taktiği vardı hızlı uyumak için. nefes egzersizi gibi bir şey. hiçbir şekilde gevşeyemiyosan doktordan yardım alabilirsin. ama seni uyutmayan şey stres bence.Yani kısmen evet. Aşırı bir can sıkıntısı da basıyor vücudum bu süreçte