Neler Yeni

Hiç bir şekilde uyuyamıyorum

TİTAN.

80+ Platinum
Yani kısmen evet. Aşırı bir can sıkıntısı da basıyor vücudum bu süreçte
Aga sabah olmuş ama senin durumun bende kaldın aslında vücudun kendini salmıyor çünkü arka planda çok fazla düşünüyor benim ki 3 4 gün sürmüştü uyuyamam umarım senin ki daha çabuk biter sakinliğini koru

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,914
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Gece şuan 3 yarın sınavım var ama hiç bir şekilde uyayamiyorum. Uykumda var ama hiç bir şekilde vücudum birakmiyor kendini. Nasıl düzene sokabilirm uyku düzeni mi?
Ben kendimi 6-7 saat uykuyla sınırlandırıyorum yoksa bende senin gibi uyuyamıyorum özellikle depremden sonra ortalama 05.00-06.00 gibi uyuyordum ama şuan için daha erkene çekmeyi başardım, 2 gün uykusuz kalıp diğer gün uyudum sonra hep o saatlerde uykum gelmeye başladı bende hep o saatlerde uyudum hiçbirşey yapmayıp

grasdiyas

80+ Silver
devlet hastanesinde ki piskologlara gitme sakın seroquel türevlerinden veriliyor bu durumda sersemletebilir önerim melatonin ben 9mg kullanıyordum 3 6 9 şeklinde deneyebilirsin biyolojik saat i biliyorsundur gece 12 de yatacaksan 11:30 da iç ekrandan ışıktan uzak dur sabah kaçta kalkacaksan alarm ile kalk bilemedin 10 güne toparlarsın ama sabah hep aynı saatte kalk ne olursa olsun stresten arınmalısın çok zararlı onun alışınca bırak melatonin i zaten oturuyor düzen rahat uyursun ama stres çok sa uyuyamazsın

-nisay

80+ Bronze
Yani kısmen evet. Aşırı bir can sıkıntısı da basıyor vücudum bu süreçte
gün içinde sıkılmıyorsa canın sıkıntı yok. muhtemelen gece yalnız kaldığın için arkaplanda beyin kendini çok yoruyor. askerlerin taktiği vardı hızlı uyumak için. nefes egzersizi gibi bir şey. hiçbir şekilde gevşeyemiyosan doktordan yardım alabilirsin. ama seni uyutmayan şey stres bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,530
Üyeler
172,848
Son üye
xenty
Top Bottom