Gelişmeleri yazarsınYaylada dağda yürüyüş yaparken kayaya kapak gibi yapmışlar delik şeklinde açamadım kırılmiyordu bizim tarihçi patlayıcı yapmayı öğretti onunla yazın o kayayı havaya uçuracağım umarım orman müdürlüğü gelmez (3km civarı uzaklıkta)
Hocam ben eğer yaz sonu gibi am5 sistem topluyorsam bilin ki altın bulmuşum.( Bide eskiden savaş olmuş orda eski altın para mı daha değerli altın mı)Gelişmeleri yazarsın
konum at bende gleıyorumYaylada dağda yürüyüş yaparken kayaya kapak gibi yapmışlar delik şeklinde açamadım kırılmiyordu bizim tarihçi patlayıcı yapmayı öğretti onunla yazın o kayayı havaya uçuracağım umarım orman müdürlüğü gelmez (3km civarı uzaklıkta)
altın daha degerli eski paraya o kdr bakılmıo devlete verirsen bölüşrsun %60 onlar alıoHocam ben eğer yaz sonu gibi am5 sistem topluyorsam bilin ki altın bulmuşum.( Bide eskiden savaş olmuş orda eski altın para mı daha değerli altın mı)
Hocam cikarsa ben size haber veririm orda daha çok vardır o Kaya'nın oldugu tarafa sadece yüzeyde gözüken yanlış hatırlamıyorsam 4/5 tane belli varaklınız varsa bulaşmayın cinlere inanmayanlar bulaşabilrler
Mesaj otomatik birleştirildi:
konum at bende gleıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
altın daha degerli eski paraya o kdr bakılmıo devlete verirsen bölüşrsun %60 onlar alıo
devlete verirsen sadece para buldum dersin altın yoktu dersinHocam cikarsa ben size haber veririm orda daha çok vardır o Kaya'nın oldugu tarafa sadece yüzeyde gözüken yanlış hatırlamıyorsam 4/5 tane belli var
1 tane yerde buldum derim gören olursa gerisi benimdir o kadar malzeme harcayacağım (para derken eski altın paralar varta onları kast etmiştim)devlete verirsen sadece para buldum dersin altın yoktu dersin