Neler Yeni

Hiç Matematik bilmeyenler için önerebileceğiniz kitaplar nelerdir?

Win7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orkun Çakır
Merhaba arkadaşlar benim neredeyse değil gerçekten hiç matematiğim yok hiçbir şekilde çözemiyorum dersin adını biliyorum sadece o derece kötüyüm, ama Kpss'ye hazırlık sürecindeyim haliyle matematikte gerekiyor Bi 5 - 10 net yapsam yeter bunun için bana hangi kitapları önerirsiniz?

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
EnsarTelli
öncelikle sana lise düzeyinde yeterli olur o yüzden başlangıç olarak föy föy olanları öneririm konu anlatımlı olanları çap ve orjinal sana fazla gelir palme ile başlayabilirsin
soru bankası olarak 345 yayınları, final yayınları , 3d yayınları aynı zamanda fazladan bi geometri kitabı öneririm en kolayını al geç

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Mustafa Aydemir
öncelikle sana lise düzeyinde yeterli olur o yüzden başlangıç olarak föy föy olanları öneririm konu anlatımlı olanları çap ve orjinal sana fazla gelir palme ile başlayabilirsin
soru bankası olarak 345 yayınları, final yayınları , 3d yayınları aynı zamanda fazladan bi geometri kitabı öneririm en kolayını al geç
hocam hiç matematik bilmiyorum diyor arkadaş antrenmanlarla matematik tarzı şeyler gerek bence bunlardan önce

Win7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orkun Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hiç matematik bilmiyorum diyor arkadaş antrenmanlarla matematik tarzı şeyler gerek bence bunlardan önce
Antrenmanlarla matematik kitabının video soru çözümleri oluyor mu? Ve bunun dışında önerebileceğiniz kitap var mı?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Lloyd
Merhaba arkadaşlar benim neredeyse değil gerçekten hiç matematiğim yok hiçbir şekilde çözemiyorum dersin adını biliyorum sadece o derece kötüyüm, ama Kpss'ye hazırlık sürecindeyim haliyle matematikte gerekiyor Bi 5 - 10 net yapsam yeter bunun için bana hangi kitapları önerirsiniz?
Zamanında Bilgisayar Mühendisi arkadaşım Karekök'ün "Matematik 0" kitabını önermişti, zaten adından anlaşılacağı üzere temeli olmayanlar için. İşini görebilir.

Top Bottom