Neler Yeni

Hiç UFo GÖrdünüz mü?

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ege

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Buğra Aykaç
Görmüştüm bir tane Adana Cumhuriyeti diye bir ülkedeydim kütüphanede çay içiyordum bir baktım pencereden bir şey geçti o da ufoydu işte yani gördüm (!)
Mizahına yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ege
Görmüştüm bir tane Adana Cumhuriyeti diye bir ülkedeydim kütüphanede çay içiyordum bir baktım pencereden bir şey geçti o da ufoydu işte yani gördüm (!)
Mizahına yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın
Bunu yanlış anlayan 🧠🤲
Mesaj otomatik birleştirildi:

😅😅

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs
Geçen mahallede gördüm yanlarına gittim abi hoşgeldiniz dedim buyrun bi çayımızı için dedim sağolsunlar kırmadılar geldiler içtik.(!)
Ufolar yalan zaten
UFO'lar gerçektir hocam. Pentagon, Türkiye Hava Kuvvetleri, Amerika Hava Kuvvetleri, Japon Hava Kuvvetleri ve Çin Hava Kuvvetleri onaylamıştır. Zaten UFO'nun açılımı Unidentified Flying Object, yani Tanımlanamayan Uçan Objedir. Tanımlanamayan Uçan Obje görmek imkansız değildir görene de, inanması zor değildir, çünkü imkansız değildir.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ege
UFO'lar gerçektir hocam. Pentagon, Türkiye Hava Kuvvetleri, Amerika Hava Kuvvetleri, Japon Hava Kuvvetleri ve Çin Hava Kuvvetleri onaylamıştır. Zaten UFO'nun açılımı Unidentified Flying Object, yani Tanımlanamayan Uçan Objedir. Tanımlanamayan Uçan Obje görmek imkansız değildir görene de, inanması zor değildir, çünkü imkansız değildir.
Gördün mü?

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs
Yani objektif bir bakış açısından görmedim, fakat benim tanımlayamadığım her cisim bana UFO olarak gelir. Tanıyabildiğim uçaklar dışında gördüğüm her uçan nesne UFO olmuş olur, bu sebeple görmüş olurum. Yani cevap: Evet, gördüm

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ege
Yani objektif bir bakış açısından görmedim, fakat benim tanımlayamadığım her cisim bana UFO olarak gelir. Tanıyabildiğim uçaklar dışında gördüğüm her uçan nesne UFO olmuş olur, bu sebeple görmüş olurum. Yani cevap: Evet, gördüm
Tamam knk çok güzel hayal kuruyon

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,996
İsim
Mehmet Aslan

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
hazarcoban
12 yaşındayken annemle çarşıya gezmeye gitmiştik.O an neden bilmiyorum gökyüzüne bakmıştım ve turuncu bir şey görmüştüm dönüyordu.Ve içinde daha koyu turuncu bir şey vardı oda dönüyordu.Orta bi hızla ilerliyordu.Hemen bakmak icin anneme söyledim fakat dibimizde büyük binalar olduğu için 5 saniye sonra görememeye başladık.

Top Bottom