Hiç UFo GÖrdünüz mü?

Görmüştüm bir tane Adana Cumhuriyeti diye bir ülkedeydim kütüphanede çay içiyordum bir baktım pencereden bir şey geçti o da ufoydu işte yani gördüm (!)
Mizahına yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın

Görmüştüm bir tane Adana Cumhuriyeti diye bir ülkedeydim kütüphanede çay içiyordum bir baktım pencereden bir şey geçti o da ufoydu işte yani gördüm (!)
Mizahına yazdım lütfen yanlış anlaşılmasın
Bunu yanlış anlayan 🧠🤲
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

😅😅

Geçen mahallede gördüm yanlarına gittim abi hoşgeldiniz dedim buyrun bi çayımızı için dedim sağolsunlar kırmadılar geldiler içtik.(!)
Ufolar yalan zaten
UFO'lar gerçektir hocam. Pentagon, Türkiye Hava Kuvvetleri, Amerika Hava Kuvvetleri, Japon Hava Kuvvetleri ve Çin Hava Kuvvetleri onaylamıştır. Zaten UFO'nun açılımı Unidentified Flying Object, yani Tanımlanamayan Uçan Objedir. Tanımlanamayan Uçan Obje görmek imkansız değildir görene de, inanması zor değildir, çünkü imkansız değildir.

UFO'lar gerçektir hocam. Pentagon, Türkiye Hava Kuvvetleri, Amerika Hava Kuvvetleri, Japon Hava Kuvvetleri ve Çin Hava Kuvvetleri onaylamıştır. Zaten UFO'nun açılımı Unidentified Flying Object, yani Tanımlanamayan Uçan Objedir. Tanımlanamayan Uçan Obje görmek imkansız değildir görene de, inanması zor değildir, çünkü imkansız değildir.
Gördün mü?

Yani objektif bir bakış açısından görmedim, fakat benim tanımlayamadığım her cisim bana UFO olarak gelir. Tanıyabildiğim uçaklar dışında gördüğüm her uçan nesne UFO olmuş olur, bu sebeple görmüş olurum. Yani cevap: Evet, gördüm

Yani objektif bir bakış açısından görmedim, fakat benim tanımlayamadığım her cisim bana UFO olarak gelir. Tanıyabildiğim uçaklar dışında gördüğüm her uçan nesne UFO olmuş olur, bu sebeple görmüş olurum. Yani cevap: Evet, gördüm
Tamam knk çok güzel hayal kuruyon

12 yaşındayken annemle çarşıya gezmeye gitmiştik.O an neden bilmiyorum gökyüzüne bakmıştım ve turuncu bir şey görmüştüm dönüyordu.Ve içinde daha koyu turuncu bir şey vardı oda dönüyordu.Orta bi hızla ilerliyordu.Hemen bakmak icin anneme söyledim fakat dibimizde büyük binalar olduğu için 5 saniye sonra görememeye başladık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,950
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri