Neler Yeni

Hiçbir linke tıklamadan hesabı nasıl ele geçirebilirler ?

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
bedirhan
Selam dostlarım, DC'de hesabım 2-3 dakikalığına çalındı ve bütün gruplara, bütün arkadaşlarıma Steam'den 50 dolar indirim mesajı yollamışlar. Hemen bütün şifrelerimi değiştirdim, farklı cihazlarda oturum açılmış mı diye baktım, bilmediğim uygulamalardan çıkış yaptım, kurtarma hesaplarımı ayarladım vs. Ancak bunu nasıl yaptıklarını anlamadım.Steam kullanmıyorum, bana öyle bir mesaj gelse tıklamam. Şifremi tahmin mi ettiler, ne yaptılar anlamadım. :D
hesabında kullandığın botlardan biri olabilir güzel taktik

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,848
İsim
uwu
Selam dostlarım, DC'de hesabım 2-3 dakikalığına çalındı ve bütün gruplara, bütün arkadaşlarıma Steam'den 50 dolar indirim mesajı yollamışlar. Hemen bütün şifrelerimi değiştirdim, farklı cihazlarda oturum açılmış mı diye baktım, bilmediğim uygulamalardan çıkış yaptım, kurtarma hesaplarımı ayarladım vs. Ancak bunu nasıl yaptıklarını anlamadım.Steam kullanmıyorum, bana öyle bir mesaj gelse tıklamam. Şifremi tahmin mi ettiler, ne yaptılar anlamadım. :D
Hocam adamlar ben pc de linke tıkladım telefonumdaki watsap çift faktörlü kodum ile giriş yapmışlar instagrama adamın hesabıma bağladığı telefon numarası nı da biliyorum ama instagram yardımcı olmuyor çalınan hesabımda neredeyse 78k takipçisi vardı

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
bedirhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
siyah kara
Hocam adamlar ben pc de linke tıkladım telefonumdaki watsap çift faktörlü kodum ile giriş yapmışlar instagrama adamın hesabıma bağladığı telefon numarası nı da biliyorum ama instagram yardımcı olmuyor çalınan hesabımda neredeyse 78k takipçisi vardı
Açtığınız konuyu görmüştüm hala çözemediğiniz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
siyah kara
Sizin çalınan verileriniz, hesaplarınız değil.
"Çerezleriniz" şifrenizi değiştirseniz bile veya 2fa açsanız bile o çerezler ile işlem yapabilirler. Sorunu temelden bulman lazım. Malwarebytes indirip bilgisayarı taratır mısın bakalım bulacak mı virüsü
1 adet zararlı bulundu, hacktool dosyası olarak adlandırılan bir şey. O da cclenerın cracki sanırım

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
An10im1i
Crack pişmanlıktır.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,379
İsim
Sinan Aba
Crack pişmanlıktır.
Bilinçli kullancısı isen sıkıntı olmaz.
Ben genelde oyunlara, uygulamalara para vermem yein çıkan oyunları bir deneyip silerim hani bir şey olduğu yok ki ben crack işini neredeyse 10 yıldır kullanıyorum

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
An10im1i
Yapacağınız işlemin riskini kestiremiyorsunuz.
Şuan o kadar çok ileri düzey virüsler var ki. Antivirüsleri atlatabiliyor. Güvenlik duvarını aşabiliyorlar. Bu nedenle birden fazla platformda dosyanın temiz olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
siyah kara
Malwarebytes ile tarama sonucu 16 zararlı dosya buldum bunları karantinaya alıp sildim şimdi nasıl ilerlemeliyim ( ve Malwarebytes browser eklentisi gerekli mi onu kurdum ama pc biraz eski olduğu için siteleri açarken yavaşlamalar olmaya başladı )

Top Bottom