Hiçbirşey güzel gelmiyor

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Selamlar uzun bi zamandır hiçbir şeyden keyif almıyorum canım sıkılınca kendi başıma gezerim dışarda kafeye falan giderim ama onlarda artık güzel gelmiyor aile ortamı berbat babam garip bi adam annemle de konuşmuyorum fazla biraz uzaklaşayım diye oyun oynuyodum fiyatlar çok artınca onuda bıraktım arkadaş edinmeyi deniyorum kimse ile olmuyor hobi edinmeyi denedim resim çizmek bisiklet sürmek gibi onlarda olmadı fotoğrafçılığı deniyorum şuan sizce ne yapmalıyım başka

Selamlar uzun bi zamandır hiçbir şeyden keyif almıyorum canım sıkılınca kendi başıma gezerim dışarda kafeye falan giderim ama onlarda artık güzel gelmiyor aile ortamı berbat babam garip bi adam annemle de konuşmuyorum fazla biraz uzaklaşayım diye oyun oynuyodum fiyatlar çok artınca onuda bıraktım arkadaş edinmeyi deniyorum kimse ile olmuyor hobi edinmeyi denedim resim çizmek bisiklet sürmek gibi onlarda olmadı fotoğrafçılığı deniyorum şuan sizce ne yapmalıyım başka
Ya zevk alabileceğin bir şey bulana kadar sürekli yeni hobiler deneyeceksin ya oturup küçükken yapmak istediğin şeyleri düşünüceksin ya da keyif dotoksu yapacaksın. Keyif detoksundan kastım şu kendine şunları sorarak başla: Ben neden keyif almanın peşindeyim? Şu an az da olsa keyif aldığım yaptığımda mutlu olduğum şeyler neler ve bunlar bana neden yetmiyor? Ve mümkünse küçük şeylerden keyif almaya çalış. Mesela en sevdiğin tatlıyı yemek gibi bunlar basit ama temel şeyle bunlar olduğu sürece keyif arayışınds olnayacaksın ve keyif alabileceğin şeylerle karşılaşacaksın.

İmkanın el veriyorsa spor yapmaya devam et illaki bir tanesinde tutunacaksın yaşın 16-17 ise berberlik güzel olabilir onun haricinde 2 yıllık üniversite okuyup ATT olabilirsin arkadaş çevresi doğru kişiler olmadıktan sonra çok boş

İmkanın el veriyorsa spor yapmaya devam et illaki bir tanesinde tutunacaksın yaşın 16-17 ise berberlik güzel olabilir onun haricinde 2 yıllık üniversite okuyup ATT olabilirsin arkadaş çevresi doğru kişiler olmadıktan sonra çok boş
Hocam spor yapıyorum fiziğim güzel ama güzeli geçtikçe güzel gelen şeyler çok sıkıcı gelmeye başlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya zevk alabileceğin bir şey bulana kadar sürekli yeni hobiler deneyeceksin ya oturup küçükken yapmak istediğin şeyleri düşünüceksin ya da keyif dotoksu yapacaksın. Keyif detoksundan kastım şu kendine şunları sorarak başla: Ben neden keyif almanın peşindeyim? Şu an az da olsa keyif aldığım yaptığımda mutlu olduğum şeyler neler ve bunlar bana neden yetmiyor? Ve mümkünse küçük şeylerden keyif almaya çalış. Mesela en sevdiğin tatlıyı yemek gibi bunlar basit ama temel şeyle bunlar olduğu sürece keyif arayışınds olnayacaksın ve keyif alabileceğin şeylerle karşılaşacaksın.
Hocam sorunda orda işte çocukluğum çok güzel geçti yapmak istediğim herşeyi yaptım ama şuan aynısı olmuyor

Hocam spor yapıyorum fiziğim güzel ama güzeli geçtikçe güzel gelen şeyler çok sıkıcı gelmeye başlıyor
Güzeli geçmemeye çalış altın ortayı bul ne çok az yap ne çok yap boks gibi dövüş sanatları iyi gelebilir yazılım iyi gelebilir editörlük iyi gelebilir bir iş edinmek iyi gelebilir sanırsam içe dönük birisiniz biraz cesaret kazanıp sosyalleşmeye çalışabilirsiniz

Hocam sorunda orda işte çocukluğum çok güzel geçti yapmak istediğim herşeyi yaptım ama şuan aynısı olmuyor
Detaylandır nasıl yani anlat. Her şeyi yaptıysan neyde ustalaştın. Ustalaşmayı düşün çaldığın bir enst varsa onun üstüne düş yapabileceğin çok şey var ama istemen gerekiyor. Hedefini yükseklere taşı şu anki halinle tamamen memnunken nasıl zevk alasınki yaptığın şeyden. ağırlık kaldırmaya odaklan ne biliyim hocam 180kg deadlift atana kadar 5 yıl uğraştım ondan tamam dedim şu an kendimi zorla Şam'da spor bir yere kadar zevk verir. Hedefin amacın olmadan yaptığın hiçbir şeyden zevk alamazsın.

Ben de böyleyim şuan. İş bulup ev almayı hedefliyorum

konuşacağın bir insan bulabilirsen yükünü hafifletebilir.

Sana uyan hobileri denememişsin zannimce.
Adamın hobisine baksana kanalizasyon borusundan araba yaptı. :D
İzlemesi aşırı zevkli.

Bazen insan kendini garip durumlarda bulabiliyor.
Çıkmazlarda olduğunu sanıyor.Her ne yaparsa yapsın köşeye sıkışıyor.
Aşağı yukarı insanların hayatları benzer gidiyor sizinle.
Bizatihi benim de.
Çabalayın, verilebilecek tek tavsiye bu.
Bir yerden ipi tutarsınız.

Bazen insan kendini garip durumlarda bulabiliyor.
Çıkmazlarda olduğunu sanıyor.Her ne yaparsa yapsın köşeye sıkışıyor.
Aşağı yukarı insanların hayatları benzer gidiyor sizinle.
Bizatihi benim de.
Çabalayın, verilebilecek tek tavsiye bu.
Bir yerden ipi tutarsınız.
İpi elime doladım şu son 1 yılda

Senin sorunun çözümü yalnızlığa alışmak ve sevmek kendine uygun arkadaş bulamıyorsan muhtelemen onların işine gelmiyorsundur

Hobi ve iş olarak ben elektronik yapıyorum geçende videolardan görüp vr gözlükten gece görüş gözlüğü bile yapmıştım sende kendine uygun bir şey bul ama hobinin ardı gelmesin

Geri