Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
Alınır tabii ki.
Alınır.
Alınır
Dostum modüler olanlarla olmayan arasında tek fark kabla düzenidir modulerde ihtiyacın olan kabloyu takip güç çekersin gereksiz olanı cikarttigindan kasan dah düzenli durur modeller olmayanlarda ise kablolaman bittikten sonra münasip yerlere tıkıp kabloları saklamaya çalışırsınbu arada gayet güzel bir psu her türlü alınır
çok iyi psu.
al geç güzel psu
alabilirsin iyi fiyat![]()
high power al geç, 80+ gold sertifikası olup patlıyan psular var diye biliyorum.Bu nasıldır bu da 750w goldmuş. Aralarındaki farklar nedir bu daha ucuzmuş.![]()
Aerocool 750W 80+ GOLD KCAS Serisi ARGB Fanlı Güç Kaynağı (AE-KCASP750RGB) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W 80+ Gold ARGB Renk : Siyah Tip : ATX 12V 2.52 Soğutma Sistemi : 12cm ARGB Sessiz...www.teknobiyotik.com
Msi mag 550m mortar. Uyumlu mudur?hangi anakart ile kullanacaksin? sadece tek bir 4+4 baglantisi var cunku.
bunu da alabilirsin:
![]()
Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Msi mag 550m mortar. Uyumlu mudur?
Hocam satın aldım da uyumlu mu yani? Bütçeyi fazla aşmak istemiyorum da.tek 8 pin varmis anakartta da, modulerlik ve bir adet daha eps baglantisi icin cool zero secebilirsin. performance gd'de birkac eksi var ama fiyatina gore guzel.
AlınırArkadaşlar PSU lar hakkında pek bir bilgim yok. Rx6750xt Ve r5 5600 ile kullanacağım. Elektrik gitmesinde falan yanma gibi problemler çıkarır mı? Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Modüler olmaması sorun olur mu? Ve modüler psular daha mı pahalı?
![]()
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
rgb olmasıBu nasıldır bu da 750w goldmuş. Aralarındaki farklar nedir bu daha ucuzmuş.![]()
Aerocool 750W 80+ GOLD KCAS Serisi ARGB Fanlı Güç Kaynağı (AE-KCASP750RGB) | Teknobiyotik
New Page 1 Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W 80+ Gold ARGB Renk : Siyah Tip : ATX 12V 2.52 Soğutma Sistemi : 12cm ARGB Sessiz...www.teknobiyotik.com
Hocam satın aldım da uyumlu mu yani? Bütçeyi fazla aşmak istemiyorum da.