RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,845
1x8 pin cpu kablosu olması lazım sadece ona göre al.
Teşekkür ederim.ha satın aldıysan uğraşma, o da uyumlu. 8+4 pinli bir anakartın olsa ss cool zero al derdim ama mortarda da tek 8 pin olduğu için performance gd de sorun çıkarmaz.
Msi B550m Mortar ile uyumludur değil mi?1x8 pin cpu kablosu olması lazım sadece ona göre al.
UyumluTeşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msi B550m Mortar ile uyumludur değil mi?
Hocam 1 yıldır kullanıyorsun galiba deneyimlerini aktarabilir misin? Yük altında ve boşta ses durumu nasıl cool whine var mı (cızırtı)Teşekkür ederim.
Memnunum sorun çıkartmadı. Coil Whine olarak yakınlaşmadıkça pek cızırtı duyulmuyor ama yakınlaşınca birazcık fark ediliyor.Hocam 1 yıldır kullanıyorsun galiba deneyimlerini aktarabilir misin? Yük altında ve boşta ses durumu nasıl cool whine var mı (cızırtı)
750w olanında 2x cpu kablosu çıkıyormu bilmiyorum ama 800w benim kullandığımda var.Arkadaşlar merhaba. Hortlattığım için özür dilerim. Aynı güç kaynağını Asus Prime B650M-A WIFI II ana kartımda kullanacağım. CPU kablosu konusunda sorun yaşar mıyım acaba?
2 sene oldu herhalde kullanalı şuan nasıl bende almayı düşünüyorum da 700w lık olanını alıcaktım iptal ettim bunu almayı düşünüyprumMemnunum sorun çıkartmadı. Coil Whine olarak yakınlaşmadıkça pek cızırtı duyulmuyor ama yakınlaşınca birazcık fark ediliyor.
Sesi nasıl hocamHiç sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Memnunum
Fan kulağınızı dayamadıkça duyulmuyor, bana düşük wattlarda biraz ısınıyor gibi geldi çünkü sistem i512400f ve rx6650xt olmasına rağmen 800 watın 100 150 wattını kullanmasına rağmen birazcık ılıklaşıyor. ancak fan devri artışı yok ve sessiz çalışıyor zaten kasa fanlarından PSU duyulmuyor.Sesi nasıl hocam
Kasa full sessiz ve sesten rahatsız oluyorum o yüzden sordum r5 5600 rx7600 rog strix ile kullanıcam 700w lık olanını alayım mı 750 ile arasındaki fark nedirFan kulağınızı dayamadıkça duyulmuyor, bana düşük wattlarda biraz ısınıyor gibi geldi çünkü sistem i512400f ve rx6650xt olmasına rağmen 800 watın 100 150 wattını kullanmasına rağmen birazcık ılıklaşıyor. ancak fan devri artışı yok ve sessiz çalışıyor zaten kasa fanlarından PSU duyulmuyor.