Neler Yeni

High power mı xpg pylon 550 mı? hangisi alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yigitcan eren
O zaman xpg pylon alın rtx 3060da destekler
Hocam fanları sessiz çalışır dime aercool 500w psu aldım fan sesinden oyun zevkimin içine edildi garantiyle uğraşıyorum gene düzelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

xpg al ama başka satıcıdan al hiç satın alım yapılmamış bu satıcıda
Oyuncumagazasından alırırm ozaman

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Hocam fanları sessiz çalışır dime aercool 500w psu aldım fan sesinden oyun zevkimin içine edildi garantiyle uğraşıyorum gene düzelmedi

Oyuncumagazasından alırırm ozaman
Hocam gözünüzü seveyim psu fan sesini nasıl duyuyorsunda oyun oynarken rahatsız ediyor bide.
Duyduğun ses fan sesi değilde cızırtı ise coil whine olabilir. Eğer fan pervanesi sesi duyuyorsanız msi mag a650 kullandım çok sessizdi ama psu fanından çok rahatsız olmanız normal değil kasayı uzak biyere koyun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yigitcan eren
Hocam gözünüzü seveyim psu fan sesini nasıl duyuyorsunda oyun oynarken rahatsız ediyor bide.
Duyduğun ses fan sesi değilde cızırtı ise coil whine olabilir. Eğer fan pervanesi sesi duyuyorsanız msi mag a650 kullandım çok sessizdi ama psu fanından çok rahatsız olmanız normal değil kasayı uzak biyere koyun.
Hocam kullandığım psu bu
Aerocool VX Plus 500W Güç Kaynağı (AE-VXP500)
https://www.hepsiburada.com/aerocoo...agaza=Teknobiyotik&url_src=ios-product-detail rahatlıkla anlaşılıyor fan sesi yüke girdiğinde fan sesi artıyor bariz şekilde xpg modelinede sessiz diyolar

MSI MAG A600DN 600W 80+ POWER SUPPLY
https://www.hepsiburada.com/msi-mag...y-p-HBCV00003GP8KF?url_src=ios-product-detail bu model nasıldır

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Şimdi hocam şöyle şuanki sistemim i310100f gtx1660ti ilerde işlemcimi ryzen 5 5600 bide fanlı boş kasa alıcam yeterlimi 550w ilerde max. 5 sene sonra ekran kartı alırım en çok oynadığım oyunlar valo gta rdr2 forza bunlar

Hpcam fan sesi sorunu yaşıyormusun nasıl sessizmi benim kasamda hava akışı yok

İlerde yaparsam rtx3060a yükseltmek istiyorum ama 3 sene bu ekran kartıyla takılıcam
yok knk fan sesi fln yok benim kasa msi mag forge 100r

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
high powerda 4, xpg de 6 koruma var. Xpg eğer 12vden 550w verebiliyorsa, xpg alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,170
Üyeler
159,457
Son üye
kaluscusan
Top Bottom