Blondeboy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 223
Tamamdır hocam alıyorum. SağolunEvet takabilirsin.
Tamamdır hocam alıyorum. SağolunEvet takabilirsin.
Coil whine şans işi. Örneğin Corsair RM - E serisi CW sesiyle tanınıyor. Veyahut benim kullandığım güç kaynağıda GD serisinden. Bende CW olmasına rağmen danıştığım 2 3 kişide yok.2008de hp 500 watt model almıştım 10 sene kullandım sadece 8.sene fanı bozuldu değiştirdim 2.el olarak pci 8 portu olmadığı için sattım
4 sene önce bu High Power Performance GD modelden aldım eski kalitesi yok coil sesi vardı sattım
2 tane element modeli aldım ikisininde ısı sensörü bozuktu fan sürekli full çalışıyordu iade ettim
500 wattlık model diğerlerinden nerdeyse 2 katı ağırdı
4 senedir corsair rm850 var ne coil ne fan sesi hiç bir problem yok
750W'ı var bende b+ tier psu. AlınırFiyatına göre güzel bileşenlere sahip. ATX 2.X standartında. PCI-e 5.0 desteği yok. Bunları düşünmüyorsanız alın. İç bileşenlerde taepo yoğunlukta. Bulk kapsitör Rubycon markasına ait. EMI filtresi tam.
Kablolar:
![]()
750W'lık halinin iç kısmı:
Alıntıyı görüntüle
![]()
High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı (HP1-J800GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...www.teknobiyotik.com
Teknoloji üreten firmalar 2010dan felan sonra Türkiye'yi 3.dünya ülkesi gibi görmeye başlayıp yenilenmiş ürün yada kalitesi düşük ürün göndermeye başladılar sanki. Yurtdışından ne alırsam taş gibi sağlam kalıyor.750W'ı var bende b+ tier psu. Alınır
Paranın değer kaybından dolayı maaliyet kısıp, satışları stabilize etme ve sürümden kazanma.Teknoloji üreten firmalar 2010dan felan sonra Türkiye'yi 3.dünya ülkesi gibi görmeye başlayıp yenilenmiş ürün yada kalitesi düşük ürün göndermeye başladılar sanki. Yurtdışından ne alırsam taş gibi sağlam kalıyor.
Türkiyeden ne alsam biryerinde bir problem çıkıyor.