Neler Yeni

High Power Performans Serisi 850W 80+ vs Rajintek Cratos 850W 80+?

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Karakuzu

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
959
İsim
Enes Altunışık
Rajintek al geç

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Görkem Çağan
fsp nin kötü psu su olmaz bütçe dostu olur :)
bro bu kadar fan boyluk yapma ya biraz araştırmanı öneririm Hydro K Pro çok düşük kaliteli bir PSU. 230V girişe sahip birincil tarafta çift ileri topoloji kullanıyor düşük kalite ve aşırı ısınma koruması (OTP) yok. 750W gücü bu tür ünitelerde kullanılamaz yüksek kaliteli bir donanımı böyle kötü bir güç kaynağıyla çalıştırmayı kimse istemez.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Doğukan Barut
bro bu kadar fan boyluk yapma ya biraz araştırmanı öneririm Hydro K Pro çok düşük kaliteli bir PSU. 230V girişe sahip birincil tarafta çift ileri topoloji kullanıyor düşük kalite ve aşırı ısınma koruması (OTP) yok. 750W gücü bu tür ünitelerde kullanılamaz yüksek kaliteli bir donanımı böyle kötü bir güç kaynağıyla çalıştırmayı kimse istemez.
önerin nedir brom peki?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
mehmet ali oğuz
Aynen Fan man öyle şeyler.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Görkem Çağan
Highpower alınır, deepcool pn850m bakabilirsin, corsair rm850e iyi bir de bitfenix gold versiyonu önerebilirim türkiye piyasasında bunların altı modellere itibar etmeyiniz, kasanıza parçalarınıza yazık.

önerin nedir brom peki?
bu arkadaşın önerdikleri iyidir paranın hakkını verir topladığın sisteme bişey olmaz en azından öyle diyim onun dışında ekstra model arıyorsan aşağıya psu listesi bırakıcam linkten girip bakabilirsin B tier altındakileri çok önermiyorum PSU çünkü sistemin kalbi PSU giderse sistemede sorun çıkabilir ondan dikkatli alınması gereken bir parça

PSU Listesi

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Doğukan Barut
bu arkadaşın önerdikleri iyidir paranın hakkını verir topladığın sisteme bişey olmaz en azından öyle diyim onun dışında ekstra model arıyorsan aşağıya psu listesi bırakıcam linkten girip bakabilirsin B tier altındakileri çok önermiyorum PSU çünkü sistemin kalbi PSU giderse sistemede sorun çıkabilir ondan dikkatli alınması gereken bir parça

PSU Listesi
valla listeyi ben okuyamıyorum ahahahahha

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,180
İsim
Hacı
Top Bottom