Neler Yeni

High School dxd izleyen var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emirhan
Dxd yi daha yeni bitirdim ve içimde bir boşluk oluştu 5. Sezonun geleceği de yok gibi mangasını okuyacaktım ama bulamadım aranızdan okuyan varsa 4. Sezonun kaldığı yerden devam edebileceğim şekilde bilgi verirse çok sevinirim

Moren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Abdullah
Dxd yi daha yeni bitirdim ve içimde bir boşluk oluştu 5. Sezonun geleceği de yok gibi mangasını okuyacaktım ama bulamadım aranızdan okuyan varsa 4. Sezonun kaldığı yerden devam edebileceğim şekilde bilgi verirse çok sevinirim
Gecenin köründe sorduğun soruya bak ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gecenin köründe sorduğun soruya bak ya
Boşver izleme.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Musa Topçu
Light noveli var

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
Forumun Manhwa,Manhua,Webtoon,Manga,Lightnovel temsilcisi burada. Highschool DxD serisinin mangasını bulamama ihtimalin yüksek gerçekten merak ediyorsan Lightnovel versiyonunu okuman hikaye bütünlüğü açısından daha iyi olacaktır genelde makine çevirisi bulursun fakat Google Chrome çeviri hatalarını ciddi miktarda toparlayabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumun Manhwa,Manhua,Webtoon,Manga,Lightnovel temsilcisi burada. Highschool DxD serisinin mangasını bulamama ihtimalin yüksek gerçekten merak ediyorsan Lightnovel versiyonunu okuman hikaye bütünlüğü açısından daha iyi olacaktır genelde makine çevirisi bulursun fakat Google Chrome çeviri hatalarını ciddi miktarda toparlayabiliyor.
Resimli bir şekilde okuyabileceğim bir yer yok mu görmezsem anlamı kalmaz

uribiru

80+
Resimli bir şekilde okuyabileceğim bir yer yok mu görmezsem anlamı kalmaz
animelerin mutsuz sonuna hoş geldin. Eğer şanslıysan mangalarından devam edebilirsin fakat, DxD light novel denilen tamamen metinsel film senaryosu tarzında yazılan bir seridir dolayısıyla kitaplarda dahi 1-2 resim olmasına karşın light novellarda yoktur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
animelerin mutsuz sonuna hoş geldin. Eğer şanslıysan mangalarından devam edebilirsin fakat, DxD light novel denilen tamamen metinsel film senaryosu tarzında yazılan bir seridir dolayısıyla kitaplarda dahi 1-2 resim olmasına karşın light novellarda yoktur.
şaka mı ya offf akeno yu görmezsem anlamı kalmaz o zaman 5. sezonu beklemekten başka çare yok

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
ismail
Bu ucube seri yerine 10 dakika halı deseni izleseniz kendinize daha çok şey katarsınız.

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
Bu ucube seri yerine 10 dakika halı deseni izleseniz kendinize daha çok şey katarsınız.
Yıllardır yüzlerce anime izleyen biriyim halen To Love Ru favori serilerimin ilk 3 dışına çıkmamıştır gerçekten zevkler ve renkler hocam :blobdance:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan Art olarak bazı denemeler vardı, o yüzden zor bulursun dedim ama gerçi o da çok uzun sürmedi. Sadge:peeposad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,637
Üyeler
162,721
Son üye
Xuhan
Top Bottom