Hi̇kayeli̇ Call Of Duty

Bu arada başlayacaksanız kesinlikle 1 den başlayın harika grafik istemiyorsanız ilk oyunların grafikleride idare eder yani iyi bir derece de. az alan için orj versyonları indirebilirsiniz.

Uzun soluklu bir şey bekliyordum. Şimdi ben 80 GB ı 6 saat için mi indiriyorum?
160GB'lık ve 800TL'lik COD: Black Ops Cold War 4-5 saatlik bir oynanış sunuyor : )

Modern Warfare 1 ve 2'nin Remastered versiyonlarını oynayın, tatmin edecektir. Modern Warfare 3 yerine COD: Ghost oynayabilirsiniz.

Black Ops serisinden 1. ve 2. oyununu öneririm 2 oyun biraz tuhaf bir oyun olabilir hocam ama denemeye değer.

merhaba öncelikle evimde internet yok ve laptopuma call of duty indirmek istiyorum ama hikayeli yani single player olması lazım internete baktığımda çok bir bilgi bulamadım call of duty nin eski oyunlarını indirmek istemiyorum elimde 3060 var
NNNNNEee elinde 3060 var veeeeğ internet yoooğ

ww2 hikaye 8 saat sürüyor ve kesinlikle değer

MW serisine bakın.
En sevdiğim özelliği MW 2 ile MW3 oyununun hikaye bağlantısı sanki yeni bölüme geçmiş gibi ibr bağlantısı var oyun kopmuyor MW2 ve MW3 arasında.
2-3 sene önce yanlış hatırlamıyorsam MW2 yi oynamıştım. Ama bitirmemiştim. Hikaye sürekli farklı ülkelerde geçiyordu. Bir de Black Ops 3 ü biraz oynamıştım. O da güzeldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

160GB'lık ve 800TL'lik COD: Black Ops Cold War 4-5 saatlik bir oynanış sunuyor : )

Modern Warfare 1 ve 2'nin Remastered versiyonlarını oynayın, tatmin edecektir. Modern Warfare 3 yerine COD: Ghost oynayabilirsiniz.
Tamamen para tuzakları. Eğer PC den oynuyor olsaydım kesinlikle crack oynardım. 4-5 saatlik bir eğlence için o paralar verilmez. Aslında bana göre hiçbir oyun için o kadar para verilmez.

Malesef. benide üzüyor o konuda. ama tatmin ediyor emin olun. ben bayılmıştım.
WW2 de ilk 3 operasyonu bitirdim. İngilizce olduğundan hikayeyi çok anlamıyorum ama oynanış olarak mükemmel bir oyun. Şuan normal modda oynuyorum bitirince zorluğu fulleyip bir daha bitiririm.

WW2 de ilk 3 operasyonu bitirdim. İngilizce olduğundan hikayeyi çok anlamıyorum ama oynanış olarak mükemmel bir oyun. Şuan normal modda oynuyorum bitirince zorluğu fulleyip bir daha bitiririm.
Klasik 2. dünya savaşı. Araştırarak bulursunuz hikayeleri zaten.

Geri