Neler Yeni

Rehber Hikayeli Dev Oyun Listesi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mükemmel liste eline sağlık. Pc building simulator de ekleyebilirsin. Güncellemelerle gittikçe parça çeşidi artıyor. İndirimle 10tl civarına almıştım.
Çok güzel oyun bencede, tek sıkıntısı çok bug olması. Ama 10 TL'nin kuruşuna kadar hakeder ekliyorum. (Zaten yazmışım başlara 😂)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Shibou

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Listeyi tek tek kendim yazdım, bu kadar büyük bir listeye tabii ki resim ekleyemeyeceğim, o kadar fazla resim koyamıyorum.

Yanında "serisi" yazan oyunların hepsinin oynanabilirlik olarak güzel oyunlar olduğu,

Yanında rakamların yazdığı oyunların o oyununun oynanabilirlik olarak güzel olduğunu söylemekteyim

Oyunların çoğu PC'ye uyumludur fakat sadece Play Station'a uyumlu oyunlarda vardır, oyunun ismini tarayıcınıza yazarsanız hangi platformlara uyumlu görebilirsiniz.

Oyunları hikayeli oyunlar olarak sıraladım, çok oyunculu oyun yazdıysam kusura bakmayın.

Call Of Duty serisi

GTA serisi

The Witcher serisi

Red Dead Redemption 2

BioShock serisi

The Walking Dead serisi

Resident Evil 2-3-4-7-8

Hitman serisi

Half-Life 1-2

Mafia 1-2

Portal 1-2

Fallout serisi

The Last Of Us serisi

Dying Light

Dishonored 1-2

Crysis serisi

Far Cry serisi

Spec Ops : The Line

Doom serisi

Wolfenstein serisi

Battlefield serisi

Outlast serisi

iBLiS
Need For Speed serisi

Cyberpunk 2077

Metro serisi

Prototype serisi

Watch Dogs serisi

Outriders Serisi

Gears serisi

Tomb Raider serisi

Halo serisi

Horizon Zero Dawn

Spiderman serisi

Max Payne serisi

Just Cause serisi

Devil May Cry serisi

Batman serisi

Stranded Deep

Subnautica serisi

Dead Space serisi

Avengers serisi

Detroit Become Human

Beyond : Two Souls

Heavy Rain

Sniper Ghost Warrior serisi

Assasins Creed serisi

Quantum Break

Internet Cafe Simulator

Streamer Life Simulator

Granny serisi

Minecraft Story Mode serisi

S.T.A.L.K.E.R serisi

Vampyr serisi

Mass Efect serisi

God Of War serisi

Life Is Strange serisi

Sleeping Dogs serisi

DEVOUR

Chased By Darkness

Lunch Lady

Pacify

Deceit

Left 4 Dead serisi

Payday 2

Rust

Journey

Little Nightmares 1-2

Don't Starve Together

Ori serisi

LIMBO

Inside

Mirror's Edge

Star Wars serisi

Undertale

Metal Gear Solid serisi

Grim Fandango

Alan Wake

Control

The Elder Scrolls serisi

Uncharted serisi

Yakuza serisi

Destiny 2

Sherlock Holmes serisi

SOMA

Prison Simulator : Prologue

Erica

Sea Of Thieves

Days Gone

It Takes Two

Hades

Dark Souls serisi

DEATH STRANDING

Age Of Empires serisi

Mortal Kombat serisi

Divinity serisi

Hollow Knight

Cloudpunk

TEKKEN serisi

Black Mesa

Katana ZERO

Injustice serisi

Dead Cells

This War Of Mine

A Way Out

Outer Wilds

Superliminal

Hello Neighbor

Secret Neighbor

Hellblade serisi

Visage

A Plague Tale

Dragon Ball serisi

Beholder 2

Getting Over It

İyi Pizza, Güzel Pizza

Mad Max

The Wolf Among Us

Wasteland 3

Bully

L.A Noire

Middle-earth serisi

Temtem

Deus Ex serisi

To the moon

Aragami

Amnesia serisi

FNAF serisi

Haven

Man Eater

Prey

Firewatch

Deadpool serisi

Serious Sam serisi

Dragon Age serisi

The Bureau: XCOM Declassified

Fable serisi

NieR:Automata

BATTLETECH

Twin Mirror

Tales From The Borderlands

Until Dawn

Alien: Isolation

Fahrenheit

Ryse: Son of Rome

The Long Dark

UNDYING

Final Fantasy serisi

Pillars of Eternity II: Deadfire

Sunset Overdrive

RAGE 2

inFamous serisi

Frostpunk

Valheim

GreedFall

Listem burada bitti, güncellenecek bir oyun olunca yazacağım. Neden şu oyun yok diyip kızgın atanlar olacak biliyorum, gözümden kaçmış olabilir sadece yazabilirsiniz bende listeye eklerim.
Hocam İyi Pizza, Güzel Pizza nedir Allah aşkına. DEV Hikayeli oyunlar diyoruz burada...

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Sırf çok gözüksün diye yazılmış bir sürü oyun var. İnternet cafe simulator’u hikayeli oyun listesine yazmak nasıl bir mantıktır? O zaman ets2 de yazalım. Car mechanic simulator, hatta fifa bile yazarız. Kariyer yapınca hikaye sayılır. Güzel bir rehber konusu için, tam konuya uygun oyunları yazıp, ufaktan, spoiler vermeden anlatmalıydın. Böyle çok kopyala yapıştır olmuş. Ayrıca dediğim gibi çok gözüksün diye de hikayesiz oyunlar bile yapıştırılmış.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sırf çok gözüksün diye yazılmış bir sürü oyun var. İnternet cafe simulator’u hikayeli oyun listesine yazmak nasıl bir mantıktır? O zaman ets2 de yazalım. Car mechanic simulator, hatta fifa bile yazarız. Kariyer yapınca hikaye sayılır. Güzel bir rehber konusu için, tam konuya uygun oyunları yazıp, ufaktan, spoiler vermeden anlatmalıydın. Böyle çok kopyala yapıştır olmuş. Ayrıca dediğim gibi çok gözüksün diye de hikayesiz oyunlar bile yapıştırılmış.
1. si tek tek kendim yazdım o yönden sorun yok, ayrıca internet cafe simulator kimine göre hikayeli kimine göre hikayesiz oyundur. O kadar oyunun içinden bir kaç tane oyunu beğenmediniz diye tüm rehberime laf etmeniz çok saçma olmuş. Kopyala yapıştır demenizede üzüldüm gerçekten. Çok fazla oyun olduğu için oyunlardan bahsedemedim, yakında o tarz bir rehberde yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam İyi Pizza, Güzel Pizza nedir Allah aşkına. DEV Hikayeli oyunlar diyoruz burada...
O oyun cidden saçma olmuş, çok fazla oyun düşündüm onu neden yazdım bilmiyorum. Kaldırıyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
1. si tek tek kendim yazdım o yönden sorun yok, ayrıca internet cafe simulator kimine göre hikayeli kimine göre hikayesiz oyundur. O kadar oyunun içinden bir kaç tane oyunu beğenmediniz diye tüm rehberime laf etmeniz çok saçma olmuş. Kopyala yapıştır demenizede üzüldüm gerçekten. Çok fazla oyun olduğu için oyunlardan bahsedemedim, yakında o tarz bir rehberde yapacağım.
kimine göre assetto corsa da hikayeli oyundur, forza horizon da hikayeli oyundur. ets2 de hikayeli oyundur.

mesela ets2'de akıllara durgunluk veren tır şoförünün sıfırdan şirket kurma hikayesi anlatılıyor.
fifada, kariyerine 17 yaşında başlayan çılgın futbolcunun her maç 5-6 gol atmasının hikayesi var.
football managerde, kaybedince zamanı geri alabilen sinsi teknik direktörün kaybetmeme hikayesi anlatılır.
car mechanic simulatorda, sanayine iş bulamayınca kendisini sanal aleme ışınlayan siber tamircinin hikayesi anlatılır. bunları da ekle bence hikayeli oyunlara. çünkü bu mantıkla hikayesiz oyun olmaz. hikayesiz olduğunu düşündüğün bir oyun varsa söyle hemen hikaye yazayım.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
kimine göre assetto corsa da hikayeli oyundur, forza horizon da hikayeli oyundur. ets2 de hikayeli oyundur.

mesela ets2'de akıllara durgunluk veren tır şoförünün sıfırdan şirket kurma hikayesi anlatılıyor.
fifada, kariyerine 17 yaşında başlayan çılgın futbolcunun her maç 5-6 gol atmasının hikayesi var.
football managerde, kaybedince zamanı geri alabilen sinsi teknik direktörün kaybetmeme hikayesi anlatılır.
car mechanic simulatorda, sanayine iş bulamayınca kendisini sanal aleme ışınlayan siber tamircinin hikayesi anlatılır. bunları da ekle bence hikayeli oyunlara. çünkü bu mantıkla hikayesiz oyun olmaz. hikayesiz olduğunu düşündüğün bir oyun varsa söyle hemen hikaye yazayım.
Listeyi kendime göre yazdım hangi oyunu koyup koyamayacağıma ben karar veririm. İnternet cafe simulator yazdım diye bunları yazmaya ne gerek vardı? Diğer onlarca oyunları neden gözden kaçırdınız? Bana göre ets2 forza tarzı oyunlar hikayeli oyunlar değil, internet cafe simulator "BANA GÖRE" basit bir hikayeli oyun. Önceki mesajları okursanız internet cafe simulatör'ü beğenende var.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
internet cafe simulatör'ü beğenende var.
internet cafe simulator zaten beğenilmeyecek bir oyun demiyorum. hikayeli oyun değil diyorum. bunun yanında tekken, injustice, prison sim, dont starve together, rust gibi oyunlar da hikayeli sayılabilecek oyunlar değiller. en çok göze çarpanlarını yazdım.

sana göreyse karışacak bir şey yok. listeni ben beğenmedim ve neden beğenmediğimi yazdım. burası bir forum olduğu için de sen halka açık konu paylaşırsın, halk yorum yapar.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Call Of Duty serisi yazmışsınız hocam ama Call Of Duty'nin 20 farklı oyunu var. Aralardan seçerek yazsaymışsınız güzel olurmuş çünkü Call Of Duty'nin MW 1-3 gibi şahane oyunları da var, Advanced Warfare, Black Ops 4, Warzone gibi oyunları da var.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mükemmel liste eline sağlık. Pc building simulator de ekleyebilirsin.

hikayeli oyunlara örnek verir misiniz deseler aklıma son gelecek serilerden biri far cry

internet cafe simulator zaten beğenilmeyecek bir oyun demiyorum. hikayeli oyun değil diyorum. bunun yanında tekken, injustice, prison sim, dont starve together, rust gibi oyunlar da hikayeli sayılabilecek oyunlar değiller. en çok göze çarpanlarını yazdım.

sana göreyse karışacak bir şey yok. listeni ben beğenmedim ve neden beğenmediğimi yazdım. burası bir forum olduğu için de sen halka açık konu paylaşırsın, halk yorum yapar.
Mesela burda hikayeli oyun olarak Far Cry'ı beğenmeyende var, pc building simulator eklememi isteyende var. Herkesin zevkleri ve hikaye anlayışı farklıdır, yazdığım liste 1 tane kızgın veya üzgün almadı, burda böyle laf eden tek kişi sensin. Çünkü insanlar kendilerine göre kötü oyunları belirtip sonuna eline sağlık demesini biliyorlar.
Halo serisi overrated bir seri. Gerçekten ben oynarken hiç zevk alamadım. Fakat ne gariptir ki yurt dışında çok övülüyor. Artık oyun mu görmediler yoksa sürü psikolojisi mi bilemeyeceğim.

Sadece skyrim değil diğer oblivion, morrowind i de eklemelisin. Morrowind baya eski o biraz istisna ama modlarla düzene sokulabiliyor. Oblivion'da gayet kaliteli.

Başka gözüme çarpan bir şey olmadı eline sağlık piyasadaki neredeyse bütün serileri eklemişsin.
Gördüğün gibi arkadaş eksikleri belirtip sonuna eline sağlık demesini biliyor, sen onlarca oyun içinden 2-3 oyunu beğenmeyip listeni beğenmedim diyorsun. İşte bu senin en büyük eksikliğin oldu.
Eline sağlık;

Ln in in bitmiyor ellerine sağlık liste güzel olmuş.
Bu arkadaşlardanda illaki beğenmedikleri oyun olmuştur ama 1-2 oyun için listeni beğenmedim demediler.

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
teşekkürler yararlı konu

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İnternet Cafe Simulator nasıl hikayeli?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İnternet Cafe Simulator nasıl hikayeli?
Bu mesajdan itibaren okuyun, hikayeli değil tam olarak ama bana göre listeye konmalıydı. Diğer oyunlara bakabilirsiniz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,874
Üyeler
166,642
Son üye
Semih Şentürk
Top Bottom