Heheh MlhcnSHN den izlemiştim güzel oyun ama kız arkadaşla akar mı bilmemDying Light
Borderlands,minecraft,dying light,portal,half life bu arada ilk kez pubg mobile oynamıyan bir kız görüyorum Allah bozmasın ilişkiniziKız arkadaşımla oynayabileceğim fazla pahalı olmayan veya bedava olan hikayeli bi oyun önerir misiniz.
Aga bea benim varda ne oldu anca pubg mobile brawl stars bir r6 ya gelse öğretcem ona oyunu ama yokkanka kız arkadaşımız oldumuda oyun önerelim
kız arkadaşla r6 mı allah bütün şansımı sana vermiş laBorderlands,minecraft,dying light,portal,half life bu arada ilk kez PUBG mobile oynamıyan bir kız görüyorum Allah bozmasın ilişkinizi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga bea benim varda ne oldu anca PUBG mobile brawl stars bir r6 ya gelse öğretcem ona oyunu ama yok
Aga gelmiyor ki sadece bildiği oyun pubg mobile ve brawl stars oyun oynuyorum diye kızıyor ama aldırcam o r6 yı oynatcam onakız arkadaşla r6 mı allah bütün şansımı sana vermiş la
Indirimde 8 tl oluyor ve bedava olmuştu zaten alsaydinizBaya ucuzmuş.
sen al hediye et kanka birde r6 alışması var çözmesi falan tam kanser eder ha sonra gelip 'aşgım amağ şen üzeyime çoh geğliyosun'Aga gelmiyor ki sadece bildiği oyun PUBG mobile ve brawl stars oyun oynuyorum diye kızıyor ama aldırcam o r6 yı oynatcam ona
Bu oyunu ilk defa duyuyorum ve indirimleri takip etmiyorum.Indirimde 8 TL oluyor ve bedava olmuştu zaten alsaydiniz