Neler Yeni

Hikayeli oyun önerisi

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık
arkadaşlar merhaba pcde fps oyunu oynamaktan sıkıldım artık hikayeli oyunlar oynamak istiyorum ama karar veremiyorum size zahmet önerdiğiniz hikayene oyunu varmı? savaş tarzı veya aksiyon tarzı oyunlardan hoşlanırım şuan aktif oynadığım hikaye oyunu rdr2 ve days gone bu tarz oyunlardan oynamayı seviyorum ama yine sizin önerilerinizi oynamak isterim .

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Görkem çetinkaya
arkadaşlar merhaba pcde fps oyunu oynamaktan sıkıldım artık hikayeli oyunlar oynamak istiyorum ama karar veremiyorum size zahmet önerdiğiniz hikayene oyunu varmı? savaş tarzı veya aksiyon tarzı oyunlardan hoşlanırım şuan aktif oynadığım hikaye oyunu rdr2 ve days gone bu tarz oyunlardan oynamayı seviyorum ama yine sizin önerilerinizi oynamak isterim .
Witcĥer serisi, (macera vs de var). Soulslara bakabilirsin. Fps hikayeli olarak da cod mw serisine bakabilirsin. (Eski serisine) remasteredi da var 2 oyunun cok iyidir.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Göksel Gündüz

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Witcĥer serisi, (macera vs de var). Soulslara bakabilirsin. Fps hikayeli olarak da cod mw serisine bakabilirsin. (Eski serisine) remasteredi da var 2 oyunun cok iyidir.sağğ
sağol hocam witcher serisini eskiden oynamıştım ama cod serisi daha önce hiç oynamadım hangi oyununu önerirsin ondan başlıyayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağol hocam mafia 2 yi 4 5 kere bitirmişimdir

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
Göksel Gündüz

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Görkem çetinkaya
sağol hocam witcher serisini eskiden oynamıştım ama cod serisi daha önce hiç oynamadım hangi oyununu önerirsin ondan başlıyayım

sağol hocam mafia 2 yi 4 5 kere bitirmişimdir
Cod4 mw remastered, cod mw2 remastered ve devaminda cod mw 3 (tr dublajli)

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray Fındık
Hocam dedektiflik ve diyalog özgürlüğü olarak disco elysium öneririm çok iyi oyun hoşunuza giderse tekrar tekrar oynarsınız

Mert Uzel

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mert Uzel
Metro serisi

Resident evil 2, 3, 4 remake , resident evil 7, village.

Crysis serisi

The witcher 3

Dishonerd serisi olur

Bioshock sevebilirsin.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
detroid kesin al bak kesin ha kesin :)

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,453
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam dedektiflik ve diyalog özgürlüğü olarak disco elysium öneririm çok iyi oyun hoşunuza giderse tekrar tekrar oynarsınız
İnanılmaz oyundur RPG hikayeli oyunlarda şahsen üstüne tanımam iyi dedin napsam baştan mı oynasam :D

Scorpiw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bora
Tomb radier serisini sevebilirsin özelikle shadow of the tonb radier grafik olsun bulmaca savaş oyun mekanikleri herşeyi çok güzel bence yani

Top Bottom