Hikayeli oyun önerisi

BurakAydn

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar ben eskiden çok büyük bir Online oyun bağımlısıydım, hayatımda hiç Single Player oyun oynamamıştım. Online oyunlardan sıkılmaya başlayınca bir deneyeyim dedim ve daha çok zevk aldığımı fark ettim o yüzden Single Player oyun konusunda aşırı hassasım. Kötü bir oyun önerisi beni oyunlardan ömrüm boyu soğutabilir o yüzden tavsiyeleriniz beni oyunlardan soğutmayacak türden olsun. Oynayıp bitirdiğim oyunlar GTA 5 ve Witcher 3 bu oyunlar kadar zevk alabileceğim oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sistem özelliklerim: i5 10210u.
MX230.
8 GB DDR 4 3000MHz RAM.

The Forest, A Way Out.

Arkadaşlar ben eskiden çok büyük bir Online oyun bağımlısıydım, hayatımda hiç Single Player oyun oynamamıştım. Online oyunlardan sıkılmaya başlayınca bir deneyeyim dedim ve daha çok zevk aldığımı fark ettim o yüzden Single Player oyun konusunda aşırı hassasım. Kötü bir oyun önerisi beni oyunlardan ömrüm boyu soğutabilir o yüzden tavsiyeleriniz beni oyunlardan soğutmayacak türden olsun. Oynayıp bitirdiğim oyunlar GTA 5 ve Witcher 3 bu oyunlar kadar zevk alabileceğim oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.
MX230.
8 GB DDR 4 3000MHz RAM.
Witcher 3 e direk mi başladınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Metro serisi
Mafia serisi
Half life serisi
Halo serisi

MX230.
8 GB DDR 4 3000MHz RAM.
Hacı bu başlık sabah da açıldı çok tavsiye yazdık o konuyu bulup değerlendirebilirsini
Dying light öneririm bu arada

Tomb raider serisi

Hacı bu başlık sabah da açıldı çok tavsiye yazdık o konuyu bulup değerlendirebilirsini
Dying light öneririm bu arada
Diğer konulara bakmama sebebim önerdiğiniz kişinin sistemi benden iyi veya kötü olabilir

Witcher 3 e direk mi başladınız?

Metro serisi
Mafia serisi
Half life serisi
Halo serisi
Evet direk 3. oyundan başladım 2 ye falan baktım da hoşuma gitmedi.

Diğer konulara bakmama sebebim önerdiğiniz kişinin sistemi benden iyi veya kötü olabilir

Evet direk 3. oyundan başladım 2 ye falan baktım da hoşuma gitmedi.
Hocam naptınız bitirdiniz mi oyunu?

GTA 4-Limbo-Undertale-Metro 2033

Geri