Unidentified
80+ Silver
Hocam half life ve metro serileri de çok iyidir sistem de istemez fazlaDiğer konulara bakmama sebebim önerdiğiniz kişinin sistemi benden iyi veya kötü olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet direk 3. oyundan başladım 2 ye falan baktım da hoşuma gitmedi.
Evet bugün witcher 3 ü 44 saatte bitirdim dlc oynamadım.Hocam naptınız bitirdiniz mi oyunu?
Çok bakmadım ama beni tatmin etti oyun da donma falan yaşamadım tahminimce 40 50 fps falan oynamışımdır.Hocam half life ve metro serileri de çok iyidir sistem de istemez fazla
Witcher 3 ü hangi ayarlarda kaç fps ile bitirdin
Hocam o oyunun öncesi var hikayeyi anladınız mı peki?Evet bugün witcher 3 ü 44 saatte bitirdim dlc oynamadım.
Çok bakmadım ama beni tatmin etti oyun da donma falan yaşamadım tahminimce 40 50 fps falan oynamışımdır.
Evet çeşitli videolar izledim bazı şeyler okudum hikayeye az buçuk hakimdim.Hocam o oyunun öncesi var hikayeyi anladınız mı peki?
Hocam witcherı witcher 3 ile tanımış fanboy muhabbetine doğru gidiyorHocam o oyunun öncesi var hikayeyi anladınız mı peki?
Hee tamam hocam oyunun da öncesi var kitaplarıda var hikayeyi daha iyi anlamanız açısından kitapları da öneririmEvet çeşitli videolar izledim bazı şeyler okudum hikayeye az buçuk hakimdim.
İnşallah öyle olmazHocam witcherı witcher 3 ile tanımış fanboy muhabbetine doğru gidiyor
Yok ben o anlamda demedim burak kardeşim yanlış anlamaHee tamam hocam oyunun da öncesi var kitaplarıda var hikayeyi daha iyi anlamanız açısından kitapları da öneririm
İnşallah öyle olmaz
Hocam 1 meraklısına iyi ya eskidi oyun artıkMafia kesinlikle oynaman gereken bir oyun. Ama Mafia III' ü asla önermem vasat. I ve II çok iyi.
Açıkcası 1.oyunun grafikleri hiç hoşuma gitmedi oynamaya başlarsam 2.oyundan başlarım ama tabi ki 1.oyunun hikayesini öğrenip oynarım tavsiyeniz için teşekkürler.Mafia kesinlikle oynaman gereken bir oyun. Ama Mafia III' ü asla önermem vasat. I ve II çok iyi.
Bu arada witcher dlcler ile 45 saatten 100 110 saate çıkarırsın çok beğendiysenEvet bugün witcher 3 ü 44 saatte bitirdim dlc oynamadım.
Çok bakmadım ama beni tatmin etti oyun da donma falan yaşamadım tahminimce 40 50 fps falan oynamışımdır.
Açıkcası çok güzel oyun ama farklı bir şey oyniyasım var belki bir kaç ay sonra döner dlc ile oynarım o yüzden silmedim oyunuBu arada witcher dlcler ile 45 saatten 100 110 saate çıkarırsın çok beğendiysen
e-e-eskidi mi ? Mafia I Definitive Edition var. Definitive Edition' da grafikler çok iyi.Yok ben o anlamda demedim burak kardeşim yanlış anlama
Hocam 1 meraklısına iyi ya eskidi oyun artık